Categories POKLONI I AKCIJE

Lindex vam daruje: Imidž narukvice

Ovog oktobra Lindex Srbija obeležava pet godina od pokretanja kampanje PINK, koja za cilj ima borbu protiv karcinoma dojke. Tim povodom održana je panel diskusija na kojoj je predstavljeno šta je zajednički učinjeno u protekle četiri godine i kako je brend Lindex doprineo ovoj borbi.

Na panelu su sumirani rezultati dosadašnjih Lindex Pink kampanja:

Predstavnici Instituta preneli su svoje utiske da, između ostalog snažna kampanja iz godine u godinu svakako doprinosi jačanju svesti i samim tim većem broju preventivnih pregleda. Stručnjaci u ovoj oblasti su izneli ohrabrujuće podatke o povećanom broju slučajeva otkrivanja oboljenja u početnoj fazi.
Do sada su donatorskim Lindex Pink kampanjama prikupljena novčana sredstva kojima je učinjeno da se uslovi lečenja na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije poboljšaju: adaptirane su prostorije koje koriste pacijenti na Klinici onkološke hirurgije, nabavljeni su elektrohirurški generator i medicinska oprema.
Doprinos još široj medijskoj vidljivosti teme oboljevanja od raka i dodatni medijski prostor za lekare sa Instituta za onkologiju i radiologiju, koji je iskorišćen za edukaciju javnosti i informisanje o temi.

I ove godine, u periodu od 11. do 24. oktobra, Lindex će donirati 10 posto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja Veš i Žene Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

 

Tim povodom Lindex vam daruje imidž narukvice:

Kako do poklona? Prve čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com dobiće na poklon Lindex narukvice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA