Ljubavni i erotski bestseleri za najbrže čitateljke

by | 19 februara, 2014

Iako je Dan zaljubljenih prošao, u februaru, mesecu ljubavi, odlučili smo ponovo da Vas obradujemo. Za prve četiri čitateljke koje se jave na mejl [email protected] izdavačka kuća Čarobna knjiga obezbedila je dva ljubavna i dva erotska romana i to „Bolje nam je zajedno“ i „Ostani uz mene“ autorke Šile O’Flanagan i „Prava propast“ i „Divna propast“ Džejmija Mekgvajera.

1

Šeridan Grej je ambiciozna novinarka koja iznenada ostaje bez posla, doživljava krah ljubavne veze i gubi krov nad glavom. Zna da joj ne preostaje ništa drugo do da skupi snagu i krene iz početka. Seli se u varošicu Ardbon, u pansion koji vodi Nina Falon, i zapošljava se u lokalnim novinama, gde joj je zadatak da piše horoskope i izveštava s kinoloških takmičenja. To nikako nije vizija koju je imala o svojoj budućnosti i karijeri.

2

„Ostani uz mene“ prati životni put Dominik Delahej od rane udaje do porodice, ljubavi i gubitaka. Istražujući šta to nagoni ljude da podržavaju jedni druge, tražeći one tanane niti koje nas vezuju i u trenucima najdublje krize, Šila O’Flanagan još jednom ispisuje redove pune utehe, snage i ljubavi.

4

„Divna propast“ je knjiga koja očarava žestokim seksepilom i strašću koja omamljuje. Mnogi je opisuju kao knjigu Pedeset nijansi – siva za mlađe. Ovo je ljubavna priča koja istražuje i najmračnije kutke strastvenog odnosa dvoje mladih ljubavnika. Na trenutke nam se čini da čitamo tajni dnevnik studentkinje ispunjen erotikom i lascivnim detaljima.

3

Dugoočekivani nastavak Divne propasti, bestselera Njujork tajmsa. Trevis Medoks je od svoje majke, dok je bila živa, naučio dve stvari: Voli jako. Bori se još jače. Trevisov život je pun lakih žena, zabranjenog kockanja i nasilja. Počeo je da veruje da je nepobediv, a onda je upoznao Ebi Abernati. Ona ga je bacila na kolena. Svaka priča ima dve strane. U Divnoj propasti je Ebi rekla svoje. Sada je red na Trevisa.

Imena dobitnica objavićemo sutra na portalu.

2 reagovanja na “Ljubavni i erotski bestseleri za najbrže čitateljke”

  1. Danijela kaže:

    Jaaaako bih zelela knjigu,ako nisam zakasnila,pozzz….

  2. Danijela kaže:

    Ja i dalje zelim ove knjige,pozzz…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.