Categories POKLONI I AKCIJE

Miris privlačnosti: Šta prvo primetite na frajeru? (GIVEAWAY)

Svi podjednako uživamo u zavođenju i istovremeno volimo da budemo zavedeni… Recite nam šta prvo primetite na frajeru, a mi ćemo objaviti najzanimljivije odgovore u štampanom izdanju magazina “Lepota i zdravlje”!

Pišite nam vaše kratke priče na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com(subject:Miris privlačnosti). Pet najzanimljivijih odgovara dobiće na poklon Avon poklon set!

Avon Attraction parfemi za nju i njega

Avon je kreirao jedinstvene note kako bi uzburkao emocije i probudio fizičku privlačnost, a samim tim i sva naša čula! Poznatu i voljenu Attraction kolekciju, upotpunila su dva nova mirisa – Avon Attraction Sensation parfem za nju i toaletna voda za njega.

U trenutku kada se oboje prepustite mirisima koje kriju elegantne bočice, nećete moći da sakrijete privlačnost i ignorišete energiju koja će se stvoriti između vas. Neodoljivi muški miris čini spoj crnog bibera, ulja đumbira i kardomoma, dok sa ženskim parfemom deli luksuzne kožne note. Parfem za nju krije senzualne note kombinujući šljivu, jasmin, kao i drvo kašmira.

Avon Attraction Sensation parfem za nju i Avon Attraction Sensation toaletna voda za njega dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

2 komentara

  1. Uhh,definitivno prvo na muskarcu primetim ruke!
    Negovane, meke, siroki dlanovi i dugi prsti je ono na sta ja padam 😀
    Jer znam da se iza takvih ruku krije muskarac koji vodi racuna o sebi i koji se bavi nekim finim zanimanjem 🙂

  2. Kod frajera prvo primetim visinu (i sama sam visoka, mora da je zato! :D) i širinu ramena. Nekako mi oni niski ili mršuljavi tipovi nikad nisu dolazili u obzir. Naravno, ima tu još mnogo toga da se podudari, ali držaću se teme… <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA