Categories POKLONI I AKCIJE

Novi Grand Aroma set – Poklon za pravu Aromu

Sve važne stvari u životu počinju i završavaju se šoljicom omiljene kafe. Početak dana, slatki razgovori, prijateljstva, kao i planovi za nove avanture ne bi bili to što jesu bez arome kafe i ukusa na koji smo navikle.

Zato je Aroma pripremila novi poklon set, upravo za nas koje znamo da uživamo u svakoj šoljici kafe. Uz 2x200g kafe, u ovom setu ćete pronaći i predivnu limenku – jedinstvenu, optimističnu i ženstvenu, baš kao i vi!

Vreme je da se ispričaju nove priče! Otvorite novu limenku, pripremte svoju omiljenu Grand Aroma kafu i dozvolte da na vaše lice stavi osmeh koji će vas pratiti čitavog dana.

Zaljubite se u život i nikada se ne odvajajte od onih koje najviše volite!

POKLANJAMO! Prve 3 čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com ( subject Grand ) dobiće Grand Aroma poklon setove sa limenkom. 

Srećno!

 

1 komentar

  1. Dragi moji,poslala sam mejl čim ste objavili na portalu.Pratim sve događaje i novosti,po ko zna koliko puta dnevno uđem na portal i pogledam ima li išta novog.Set je predivan tako da,nadam se,da sam među prve tri čitateljke koja se javila.Kafu obožavam-bez nje,i to grand,ne započinjem dan.Srdačan pozdrav svima u redakciji.Odlični ste,samo tako nastavite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA