Pantene Pro-V vam poklanja dva paketa proizvoda sa vaučerima za masažu

by | 20 februara, 2013

Pantene Pro-V poklanja vam dva paketa Pantene proizvoda sa vaučerima za masažu u detox centru u Beogradu. Poklon paket sadrži uz šampon i blazam, masku Pantene Pro-V Moisture Renewal 2Min Masque za momentalnu injekciju hidratacije i Pantene Moisture Renewal Deep Moisture Soufflé – kremast preparat za glatkost, koji pruža 5 puta više pro-vitamina B5 u odnosu na šampon i blazam, dizajniran da pruži spa-hidratantni osećaj svaki dan.

Dve čitateljke koje nam se prve jave putem mejla [email protected] dobiće ovaj fenomenalan poklon-paket. U mejlu je potrebno da navedete vaše ime i prezime, tačnu adresu i mesto stanovanja. Imena nagrađenih čitateljki objavićemo na portalu 22. februara u 12 časova.

Novi Pantene Pro-V Moisture Renewal je specijalno napravljen i za najsuvlji tip kose, čineći kovrdžavu i oštećenu kosu fenomenalnom pomoću hidratacije. Podstiče da se osećate sveže kao posle spa tretmana. Po rečima stručnjaka, mi nismo rođeni sa suvom kosom. Pakovanja nam pomažu da održimo našu kosu glatkom – objašnjava Majk Dejvis, član istraživačkog instututa za kosu Pantene Pro-V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.