Categories POKLONI I AKCIJE

Počeo je PRE-HOLIDAY GIVEAWAY!

Za LZ redakciju praznična euforija je već počela! U duhu novogodišnjih praznika, poklanjamo vam puno predivnih poklončića. Pratite uputstva i neki od ovih noviteta mogu biti vaši! 🙂 

VICHY SLOW AGE nigh fresh cream and mask + Vichy slow age dnevna nega

 

Vichy Slow Âge linija je stvorena i razvijena za žene koje žive brzo i dinamično, pa im je potrebna nega koja danju štiti, a noću obnavlja kožu. Slow Âge Dnevna nega dolazi u dve teksture – za normalnu do mešovitu kožu (SPF 25) i suvu kožu (SPF 30). Kožu čini snažnijom i hidriranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Obe teksture odlikuje nežan cvetni miris i prijatan osećaj na koži. Ova dnevna nega odlično se upija, a poslužiće i kao odlična podloga za šminku. Upotreba: Nanesite svakog jutra kao dnevnu kremu i izbegavajte područje oko očiju.

2 komentara

  1. Smatram da je najpre vazno znati koji tip koze imamo, onda je sve mnogo lakse. Biracemo puder po tipu koze. Sto se nijanse tice, najbolje je u radnji isprobati na licu. Ali treba imati na umu da posle nekog vremena oksidisu i da to blago menja nijansu na kozi.tako da moj savet je uvek svetlija nijansa, nju je lakse korigovati.

  2. Divno,svaka čast.Delite pregršt predivnih nagrada.Poslala sam svoju priču mejlom.Odlični ste,samo tako nastavite.Svakodnevno vas pratim.Sve pohvale upućujem i časopisu”Lepota i zdravlje”.koji obavezno kupujem svakog meseca.Pozdrav svima koliko vas ima od vaše verne Vesne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA