Categories Pokloni

Odabrane dobitnice knjiga o seksu za nju i njega

Dve čitateljke koje su nam poslale najoriginalniji odgovor na pitanje “Šta vas čini posebnom?” osvojile su paket knjiga dr Svetlane Zdravković koje su rešenje za seksualne probleme za nju i njega.

Foto: Gulliver/Thinkstock
Foto: Gulliver/Thinkstock

Prva dobitnica se potpisala samo pod inicijalima JJ. NJen komentar glasi ovako:
Poželjnom me čini moj lajavi jezik i takmičarski duh… jer svaka je opklada sa mnom zabava, ali i unapred izgubljena borba. A koji muškarac ne voli malo dobrog takmičenja, pogotovo kad se tome doda onaj pogled “nevinašc”… žena sam, koristim sve što mi je bogom dano.

Drugi set knjiga dobila je jedna Marija:
Najprivlačnija sam sama sebi, a i drugima, kad sam puna samopouzdanja zbog kojeg svaka žena sija i zrači. Privlačna žena je samopouzdana žena. Ne treba joj nikakvo dodatno sređivanje, nakit, odeća, očekivani komplimenti… Žena je najprivlačnija kada je sigurna u sebe, svoje telo, svoje sposobnosti!

Molimo dobitnice da nam svoje pune podatke (ime, prezime, adresu) pošalju na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com

seks

O knjigama:

U izdanju Lagune pojavili su se vodiči za seksualno sazrevanje “Seks – kako da prevaziđete samog sebe”, namenjena muškarcima i “Seks – kako da prevaziđete samu sebe” za pripadnice lepšeg pola, čija je autorka dr Svetlana Zdravković. Ono što ih posebno izdvaja jeste to što na kreativan način kombinuje stručno obrađeni tekst sa humorom uobličenim u crtežima Boba Živkovića.

Svetlana Zdravković, jungovski orijentisana psihoanalitičarka sa velikim iskustvom u kliničkoj praksi, na pristupačan i interesantan način čitaocima i čitateljkama nudi odgovore u vezi sa najrazličitijim pitanjima koja bi se mogla postaviti kada se govori o seksu. Od toga koje su tipične greške koje se usled nepoznavanja ili nesigurnosti ponavljaju, do toga šta se najčešće ne uzima u obzir a trebalo bi, autorka na konkretnim primerima pokušava da dekonstruiše brojne predrasude vezane uz seksualnost.

Zato je ova knjiga namenjena kako onima koji tek stupaju u seksualne odnose, tako i onima koji imaju seksualnog iskustva ali žele da unaprede i poboljšaju svoj seksualni život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA