Pozorište Boško Buha poklanja karte za predstavu „Kiša“

by | 2 maja, 2015

Prve dve čitateljke koje pošalju mejl na adresu [email protected] dobiće po dve karte za dečiju predstavu „Kiša“ u nedelju 3. maja u 12h. U mejlu treba da napišete svoje podatke (ime, prezime i mesto stanovanja) a u subject – predstava „Kiša“. Napominjemo da će se predstava igrati u UK Vuk Karadžić jer se pozorište renovira.
kisa veb
Nije sreća biti zatrpan najskupljom odećom, svim slatkišima ovog sveta, igračkama najnovije generacije. Ili najstarije, ako kojim slučajem baš to poželimo. Sreća je imati oko sebe prave prijatelje.
Toma ima sve, i više od toga, i nije srećan. Kiša je vlasnica samo svoje bogate mašte i velikog srca. I srećna je. Kada se njih dvoje upoznaju, i kada mu se neko konačno obrati sa toplinom, razumevanjem i šarmom, Tomino srce počinje da kuca ubrzano. I on počinje da se smeje. I polako uči da oseća radost života. Tako počinje ova priča o prijateljstvu. O potrebi da nas neko voli, i o potrebi da mi nekog volimo. Ako nemamo to, mi nemamo ništa.

Ova predstava nastaje iz naše želje da budemo Kiša. Svoj deci. I maloj, i velikoj, i onoj bez problema, i onoj koja imaju probleme da odrastu, da se razviju, da se izraze. Njima je Kiša najpotrebnija. I mi im dajemo „Kišu“.

Režija: Darijan Mihajlović
Lica:
TOMA Veljko Knežević, Danilo Milovanović
GANjA Andrijana Oliverić
MANUŠ Milorad Mandić Manda
TOMINA MAMA Jelena Trkulja
TOMIN TATA Vladan Dujović
DADA Boba Latinović
NESPRETNI STOLAR Dejan Lutkić
Cirkuski igrači, pevači, zabavljači, sobarice, kuvari, domari i ostala posluga, ulični šetači Ivana Berber, Marija Andrić,Ivana Bajrović, Jelena Davidović, Maja Kragović, Aleksandra Todorović, Tibor Šmit, Nemanja Naumoski, Marija Maihailović, Dragiša Drača, Nataša Nenadić
LUTAK ČAĐA (animacija) Goran Balančević

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.