Categories POKLONI I AKCIJE

#Veče za dame: Film “Džulijet” premijerno u bioskopima + poklon!

Film ‚‚Džulijet’’premijerno u bioskopima od 10. januara!

U četvrtak, 10. januara, u bioskopu Kombank dvorana, Cinegrand (Capitol Park Rakovica) i Vilin Grad (Niš) biće održano #VečeZaDame uz premijernu projekciju fenomenalne romantične komedije „Džulijet“. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti na blagajnama sva tri bioskopa od 26. decembra.

Svim damama poručujemo da odvoje vreme za sebe i opuste se uz čašu dobrog vina, ljubavnu komediju i najlepše poklone koje su za njih pripermile kompanija AVON i Vulkan. Kompanija AVON, Poznata po svojoj brizi o ženama i njihovom zdravlju rešila je da ove novogodišnje praznike provede baš sa VAMA! Dok je knjižara Vulkan za ljubitelje knjiga pripremila lepe poklone iznenađenja.

Priča prati jednostavnu devojku Eni zaglavljenu u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rok zvezdom Takerom Krouom. Usidrena u malom uspavanom gradu u Britaniji, Eni pokušava da se izbori sa dosadnim dečkom, monotonim poslom i komplikovanom sestrom. Bez obzira na sve to, ona ne odustaje od svojihsnova i vremenom shvata da ako nešto želi da promeni, mora da preuzme stvar u svoje ruke.Kada Dankanov idol Taker Krou posle 25 godina objavi akustični demo, život Eni, Dankana ali i poznatog rokera okreću se naopačke.

Film je nastao po istoimenom romanu Nika Hornbija i predstavlja komičnu priču o tome kako jedna naizgled naivna kritika na internetu može da dovede do neobičnog ljubavnog susreta.
Glumačku ekipu čine Ethan Hawke, Rose Byrne i Chris O’Dowd, a reditelj filma je Jesse Peretz, poznat po filmovima About a boy i High Fidelity.

Povedite vaše mame, tetke, seke, prijateljice i komšinice i dođite da svi zajedno uživamo u prvoj večeri za dame u 2019. godini uz vino, lepo društvo i odličan film!

POKLANJAMO:

Prvih 15 čitateljki koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com  osvojiće po dve karte za Veče za dame i premijeru filma „Džulijet“u bioskopima Kombank dvorana, Cinegrand, Vilin Grad (Niš)!  Karte su za četvrtak 10. januar.

Termini projekcija:

bioskop Vilin grad u Nišu, u 20.20h

Kombank dvorana u 20.10h

bioskopu Cine Grand u 20h

Potrebno je da naziv mejla bude „Džulijet“, a u telu mejla je neophodno navesti vaše ime i prezime, kao i naziv bioskopa koji biste želeli da posetite. Biće podeljeno 5×2 karte za svaki bioskop. Srećno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA