Categories POKLONI I AKCIJE

Znamo šta si radila prošlog leta – zato stiže spas za tvoju kožu!

Ne dozvoli da opuštanje tokom vrelih dana poremeti tvoje uspomene na leto koje je lagano na izmaku, jer FOREO je spremio specijalnu akciju i popust od 30 odsto na sve proizvode u DM  drogerie markt  širom Srbije

Još jedno leto približava se kraju i idealno je vreme da svedeš utiske. More, sunce, plaža, dobre žurke pomogli su ti da maksimalno iskoristiš najtoplije i najbezbrižnije dane u godini. Odmorna i sveža, uživaš i dalje u svom preplanulom tenu, sve dok jedan pogled u ogledalo ne izazove hiljade pitanja. Odakle sada to crvenilo na licu, ili ove sitne bubuljice? I kako je koža tako suva, dehidrirana, bez vitalnosti?

Tvoj zasluženi odmor je počeo i, nestrpljiva da što pre dobiješ divni bronzani ten, leškarila si pod suncem malko više nego što je trebalo, zar ne? A da, i posle plivanja si zaboravila da pod tušem na plaži spereš so ili hlor koji ti se zadržao na koži. Na onim žurkama je bilo toliko ludo da si odeuforije zaboravila da skineš šminku pred spavanje.Dok si bezbrižno šetala gradom,zaboravila sii svoj omiljeni šešir, pa su sunčevi zraci ostavili nešto više traga na koži tvog lica.Na kraju, svesna si da ovakve scene nijedna beauty rutina ne odobrava, pa tako ni tvoja.Posledice o kojima tokom letanisi razmišljala sada su tu pred tobom, u ogledalu.Morska so, vetar, pesak, hlor i suncepriredili su scenukoja može nalikovati horor filmu u kome si se slučajno zadesila.Ali, to može biti samo neželjena maska koju ćeš lako skinuti i ponovo zablistati u punom sjaju.

Sve što si videla na svom licu u ogledalu ipak ne treba da te plaši. FOREO dobro zna šta si radila ovog leta, pa zato ne brini – tvoj film će imati happy endi zato je pravi saveznikLUNA play plus, četkica za čišćenje lice koja je u septembrudostupnapo sniženoj ceni od 30 odsto u svim dm drogerie markt prodavnicama širom Srbije.

LUNA play plus je na dohvat ruke, da ti pomogne da povratiš vitalnost svoje kože. Za svega minut ujutru i uveče,očistiće tvoje lice i poboljšati apsorpciju proizvoda koje koristiš za hidrataciju.Promene na bolje ćeš videti vrlo brzo, jer se već posle nekoliko korišćenja četkice inovativnog švedskog brenda FOREO obnavlja tekstura kože i ujednačava ten.
Crvenilo, bubuljice i isušenost postaće prošlost, a tvoja koža će biti spremna za hladnije dane i predstojeće izazove. LUNA play plus je tu da vratiš sjaj koži svog lica i da uživaš u svojim divnim letnjim uspomenama, kako bi tvoj film od prošlog leta imao pravi srećan kraj.

*LUNA play plus uređaj možete kupiti udm drogerie markt prodavnicamapo sniženoj ceni od 30 odsto tokom septembra. Svi proizvodi su dostupni i na foreo.com.

POKLANJAMO FOREO PROIZVODE! Brzo na Instagram @lepotaizdravlje.rs i pratite upustva za učestvovanje u giveawayu!

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA