Proglašeni dobitnici Bocassy noćne kreme

by | 6 decembra, 2015

Čitatelji koji su nam ostavili najoriginalniji odgovor na pitanje: KOJA JE TAJNA VAŠE LEPOTE? osvojili su noćnu kremu Bocassy Crème de Nuit Nourrissante Grasse.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Pobednice ovog beauty izazova su:

Čitateljka pod imenom Fortuna sa komentarom: Dok se kazaljke lagano pomeraju ka brojkama koje označavaju da je vreme da “slavljeničku krunu” prepustim nekim drugim Strelcima, mlađa radost moga srca (izmorena današnjim dogodovštinama),sklupčana spava pored mene,(na ležaju ne baš predviđenom za to), ‘radost prva’ se “grebe” za još koji trenutak uz video-igrice (kad, ako ne danas?) a onaj u koga sam se (od sve trojice) ponajpre zaljubila, vrši “visinske pripreme” za sutrašnji radni dan, gledam u monitor prepun rođendanskih čestitki, slika i želja, pa opet u dečake i ljubljenog…..i znam: SREĆNA SAM! Sa profilne, gleda me i smeši se zadovoljna, ispunjena i ostvarena žena! Da, našminkana je, doterana nesvakidašnje, ali LEPOTU njenu priznajem za svoju, jer znam odakle prava LEPOTA dolazi. Evo, sada već, ima pune 44 (kakav pleonazam u brojkama!) I mada su mnogi prijatelji danas, u šali čestitali “taj 22.”, više nego ikad, sigurna sam, da ne bih volela tu polovinu! Bila je lepa, u svoje vreme, kao i sve što je sobom nosila ta dupla dvojka. Ali, ono što mi moje dve četvorke daruju, to se već ne da porediti ni meriti ni sa čim od pre. Sa dolazećim-možda. A ja, poznata po tome da u svemu datom, novu lepotu i radost pronalazim, već vidim nove koje me čekaju. Ruku pod ruku sa radostima sadašnjim, krećem u novi dan, prvi ka 45. i ponavljam u sebi: meni ništa više pod kapom nebeskom ne treba! I srećna sam i lepa ! Srećna, lepa mojim momcima baš!

Čitateljka pod imenom Lepotica sa komentarom: Dok sam bila mlađa, često sam se to znala upitati, da li sam lepa!? Prateći svet mode, često sam morala tužno sagnuti glavu. Sa 167 cm visine i sa 65 kg,ponekom aknom, rumenim obrazima mogla sam samo pokupiti komentar, debeljuškasta, bucka, rumena… Vremenom sam shvatila da nije problem u meni već je problem u čitavom svetu jer modni svet diktira pravila. Gotovo da niti u jednoj lancu prodavnica poznatog branda ne možete pronaći konfekcijski broj veći od 40, maksimalno broj 42, modeli su takvi da ih niti jedna mladja žena, modno obrazovana, a koja je malo punašnija ne može obući, a svaka mlada osoba da bi pripadala tom kultu modno obrazovanih i pristalih žena ne sme biti deblja od 55 kg. Ne spadam u tu grupu. Dok sam bila mlada, sećam se svog silnog truda da budem ista kao i mnoge druge mlade devojke – mršava – jer to je bio trend, baš kao i danas. Nikako nisam uspela dostići kilažu svoje sestre koja je prirodno bila mršava i nikad teža od 52 kg, i ja sa svojih deset kg više bila sam doslovno debeljuca.A ja sam se tada zbog toga osećala nesrećno. S godinama, kako sam sazrevala, tako se i moj pogled na svet, pa i na žensku lepotu promenio. Kroz kontakte sa suprotnim polom primetila sam da je i za njih tip manekenske lepote prikladan za naslovne stranice ali ne i za svakodnevno druženje. Osetila sam se lepom i voljeno kada sam upoznala svog supruga koji nije težio da upozna ženu koja je opterećena brojanjem kalorija, koja je nervozna zbog toga jer je gladna i neispavana, koja ne mora potrošiti kg pudera i raznih drugih krema da bi sakrila po koju aknu i boru. Lepotu nije u spoljašnosti ona se krije U svakom od nas i da bi je otkrili moramo ‘zagrebati’ po površini.

Čitatelj pod imenom Dejan sa komentarom: I posle deset godina zajedničkog života, najlepša mi je moja Marina. Ne znam u čemu je tajna njene lepote i da li je uopšte ima, al hromozome mi pomera svaki put kada uđe u prostoriju. Uvek sam bio zadivljen njenom nevinom radošću sa kojom gleda svet oko sebe.Njena priroda je dragocena. Ustreptao sam zbog nje kao dečak koji piše svoje prvo ljubavno pismo. Njena lepota je deo njenog karaktera. Tako je šarmantna i divno miriše, posebno ujutru kada se probudi. Ona je čista poezija.

Čitateljka pod imenom Mica sa komentarom: Tajna moje lepote je mladost u duši, vitalnost u telu, osmeh na licu, sjaj u očima, ljubav u srcu. Lepota je skup ovih stvari i pravi balans između njih.

Čitateljka pod imenom Marija sa komentarom: Trenutno, tajna moje lepote se ogleda u velikoj količini sreće koju osećam! Naime, posle 3 godine konačno sam ostala u drugom stanju! Prosto sijam!

Ovom prilikom pozivamo srećne dobitnice da nam pošalju svoje pune podatke (ime i prezime, adresu prebivališta i broj telefona) na mejl [email protected]

Foto: PR

Foto: PR

Hranljiva noćna krema Crème de Nuit Nourrissante Grasse sadrži 26% biljnih ulja i butera (maslinovo ulje, bademovo ulje, sezamovo ulje, jojoba ulje, Shea buter i kakao buter), biljne ekstrakte i ostale nutrijente (kamilica, vitamin B, vitamin E), te na taj način pomaže očuvanje mladalačkogog izgleda kože i smanjuje vidljive znakove starenja.

Tagovi:

2 reagovanja na “Proglašeni dobitnici Bocassy noćne kreme”

  1. tamara.kovacevic kaže:

    Drago nam je 🙂 Hvala što nas verno pratite… Uživajte draga Fortuna 🙂

  2. Fortuna kaže:

    Hvala velika, divni ste, jako ste me obradovali <3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.