Raspoloženi za pešačenje u prirodi? Pridružite se #LZmaraton2019 timu i uživajte u šetnji i u vrednim poklonima!

by | 24 aprila, 2019

Uz moto #walkmore, redakcija magazina Lepota i zdravlje i ove godine će, sada već tradicionalno, učestvovati u pešačkom, Fruškogorskom maratonu, u subotu, 4. maja. Fruškogorski maraton posećuje veliki broj ljubitelja prirode iz celog regiona, a deo te atmosfere biće i L&Z i MG Mivela staza.

Priključite se L&Z timu i zajedno sa nama uživajte u prirodi i ujedno poboljšajte psihofizičku kondiciju. Pozivamo vas da se prepustite ovom izazovu (staza je dugačka nešto više od 22 km!) i da dokažete pre svega sebi da vi to možete.

POSEBNI BENEFITI ZA ČLANOVE L&Z TIMA:

1. Organizovan prevoz iz Novog Sada do samog starta maratona na Popovici.

2. L&Z i MG Mivela majice.

3. Oslobođeni smo plaćanja kotizacije.

PLUS…

Sve koji budu šetali L&Z i MG Mivela stazom na određenim tačkama staze očekuje besplatno osveženje – voda Mg Mivela, koja je prirodan izvor magnezijuma.

I TO JOŠ NIJE SVE!

Za najkreativnije učesnike pripremili smo i posebne poklone: redakcija će izabrati najlepše Insta fotke sa heštegom #LZmaraton2019. Autorkama odabranih fotografija na kućnu adresu poslaćemo specijalne LZ paketiće.

KAKO MOŽETE POSTATI DEO #LZMARATON2019 TIMA?

Najvažnije je da požurite, jer je broj mesta ograničen! Sve što je potrebno da uradite jeste da se javite na mejl naše redakcije lzakcije@gmail.com (naziv: Prijava za LZ maraton), i da ostavite svoje podatke (ime i prezime, broj telefona). Dobitnice će mejlom biti obaveštene o tome da su izabrane i dobiće precizne informacije o vremenu i mestu okupljanja.

Napomena za sve vas koje želite da se družite s nama, a zakasnite s prijavom: Ako se nađete na Fruškogorskom maratonu, odaberite LZ i MG Mivela stazu koja ide trasom Južnog pripravničkog maratona. Inače, organizatori i ove godine, zbog velike gužve, savetuju raniji dolazak na start.

Sve informacije pratite na našem Facebook eventu! Očekujemo vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.