Umetnost ravnoteže: Vikend posvećen duhu i telu u SC Stadion

by | 12 septembra, 2017

„Upoznajte stil života kroz koji Vaša nepoznata unutrašnja suština, postaje deo beskonačne inspiracije.“U subotu 16. septembra od 16 do 19 časova u Šoping Centru Stadion, nivo 0, biće organizovan program pod nazivom Umetnost ravnotežeu saradnji sa magazinom Lepota&Zdravlje. Tim povodom Integra Life Club je osmislio program koji će pružiti osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

Radionice Umetnost ravnoteže i Mandale i pružiće jedinstveno putovanje skroz svet ličnog razvoja. Umetnost ravnoteže nateraće Vas da se izmestite iz svakodnevnice i sa nove pozicije dobijete uvid u svoj uobičajeni način života. Mandala na drevnom indijskom jeziku znači krug i predstavlja odnos između duhovne i materijane energije.

U svim civilizacijama, religijma i kulturama krug je korišćen kao moćan komunikacioni simbol. Na radionici Mandale radićemo na „našim mandalama“ kroz kreativne bojanke za odrasle, koje za cilj imaju osim snižavanja nivoa stresa kojem smo svakodnevo izloženi, tako i stimulisanje rada leve i desne strane mozga.  Pažljivo birani program čiji je cilj spoznaja tela i duha, kao i osvešćivanje eventualnih blokada i mogućnostima njihovog otklanjanja na jednostavan način, namenjen je ne samo pripadnicama lepšeg pola, već i svima koji žele da vode računa o sebi kako spolja, tako i iznutra.

Radionica Integra balans trening je idealan za one koji žele da probaju korisne vežbe koje su primenljive u svakodnevnom životu i koje nam pomažu da brzo uspostavimo psiho-fizički balans. Poruka koju želimo da pošaljemo iz SC Stadion u subotu popodne jeste: POVERENJE U ŽIVOTNI PROCES. Zato će nam posle joga treninga (30′), iskustveno doživljena terapija plesom kroz vežbe poverenja omogućiti da ponovo osnažimo osećaj vere u život i ljude, što nam je u ovakvom savremenom trenutku sigurno svima više nego potrebno.

„Spoznajte alhemiju istinskog Ljudskog Bića. U momentu kada prihvatite teškoće koje su Vam date, vrata će Vam se otvoriti.“
Rumi

Program:

Od 16h do 17:30h Umetnost ravnoteže, radionicu vodi Tatjana Jevđović, holistički terapeut I trener.

Od 17:30h do 18:15h Mandale, radionicu vodi Anita Spasenović, glavna i odgovorna urednica edicije „Oboji me…“

Od 18:15h do 19:00h Integra balans trening, radionice vode Milica Jovanović (licencirani trener za Hatha jogu) i Isidora Jevđović (holistički terapeut i konsultant).

Kako do učešća?

Prijavite se na mejl adresu [email protected] (subject: Umetnost ravnoteže) i napišete koje radionice želite da posetite. Za učešće u svakoj radionici prijavljuje se pojedinačno.  Učešće na radionicama je besplatno. Požurite, broj mesta je ograničen!

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.