Upoznajte eksperte L&Z i Mg Mivela Fitnes vikenda: Nedeljko Rodić

by | 23 maja, 2017

Jedan od predavača na L&Z i Mg Mivela fitnes vikendu je Nedeljko Rodić, bivši profesionalni sportista, profesor fizičkog vaspitanja i personalni trener. Nedeljko će u subotu u 16h u hotelu Ceptor u Andrevlju, razgovarati sa učesnicima o fitnesu, ishrani i zdravlju. 

foto: Miloš Nadaždin

Kako izgleda vaš tipičan dan kada je o ishrani i vežbanju reč?

Pošto imam klijente koji treniraju već od 7 ili 8h, ustajem sat vremena ranije. U prvih pola sata doručkujem, musli ili tostirani hleb sa namazom,sendvič ili jaja. Vežbam tri puta nedeljno od 45 do 50 min i to u jutarnjim terminima pošto mi više odgovara. Ručam uvek u isto vreme, i to u razmaku od 12 do 14h, u zavisnosti od pauze izmedju treninga a to podrazumeva supu ili čorbu, glavno jelo i salatu. Nekada su paste, nekada meso sa prilozima. Večeram oko 19h, uglavnom ribu ili pileće/ćureće belo meso sa salatom. Između obroka uzimam uglavnom samo voće. Moram napomenuti da  nakon dugogodišnjeg samoistraživanja, ovakav način ishrane i treninga najviše prija mom telu.

Šta čitateljke mogu da očekuju od vašeg učešća na L&Z i Mg Mivela fitnes vikendu?

Učesnici će imati priliku da na jednom mestu saznaju puno korisnih informacija i saveta o zdravlju, pravilnom načinu treninga i ishrane.  Od njih očekujem da budu aktivni, da pitaju sve što ih interesuje i nakon toga primene naučeno, kako bi unapredili njihov  psihofizički razvoj. Očekujem dobru energiju, i da svi uživaju koji dodju.

Više o programu pročitajte ovde.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.