Upoznajte eksperte L&Z i Mg Mivela Fitnes vikenda: Novak Spasić

by | 1 juna, 2017

Novak Spasić je personalni trener i brend ambasador Mg Mivela vode. Poznat je po svojim avanturističkim ekspedicijama, te je osvojio najviši vrh Argentine, Akonkagvu. Novak će vas voditi u subotu u 12h na hajking kroz prirodu uz lagane vežbe. 

privatna arhiva

Kako izgleda vaš tipičan dan kada je o ishrani i vežbanju reč?

Teško bih mogao da nazovem bilo koji moj dan tipičnim, ali bih izdvojio dva tipa dana. Dan iz perioda priprema za naredni izazov i dan iz perioda oporavka od prethodnog izazova. Trenutno sam u periodu oporavka, tako da se trudim da hrana koju unosim u toku dana bude izbalansirana i da njom nadomestim minerale i vitamine. Mg Mivela mi je tu pravi saveznik. 🙂 Isto tako vodim računa o rasporedu i broju obroka u toku dana. Treninzi se baziraju na opuštanju kritičnih regija i jačanju mišića koji su u deficitu. Vodim se istim principom kao i u radu sa klijentima – treniraj iz namere a ne iz navike!

Šta čitateljke mogu da očekuju od vašeg učešća na L&Z i Mg Mivela fitnes vikendu?

Mogu da očekuju da ću  stečeno iskustvo i znanje o treninzima i ishrani, kao i iskustva sa mojih ekspedicija rado podeliti sa njima, jer znanje se umnožava deljenjem. Mislim da ću uspeti da vam pomognem na putu do željenog predaha od gužve i stresa. I da ćemo se vratiti kući osvešćeni, opušteni i nasmejani!

Više o programu Fitnes vikenda saznajte ovde.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.