Upoznajte predavače Energize Me Weekend-a: Lana Kurteš

by | 22 jula, 2017

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Lana Kurteš, astro konsultant, davaće odgovore na vaša pitanja iz oblasti astrologije začeća. Na koji način datum začeća utiče na naš život i šta kada bismo mogli da isplaniramo datum rođenja dece – samo su neka od pitanja na koje Lana može da vam da odgovor.

Lana Kurteš, astrolog i lajfkouč, specijalizovala se kroz višegodišnju praksu u radu sa klijentima, koji su postigli visok nivo profesionalnog uspeha, a istovremeno se susreli sa dezintegracijom u emotivnim odnosima.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

U radu na balansiranju emocionalnih potreba ličnosti i partnerskih odnosa služi se tehnikama NLP-a i koučingom. Specijalnost su joj partnerski odnosi i prognostika povoljnog perioda za ostajanje u drugom stanju. Živi i radi u Beogradu.

Kako da se prijavite?

Na [email protected], najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.