Uspostavite psiho-fizički balans: Prijavite se na Integra balans trening!

by | 15 septembra, 2017

U subotu 16. septembra od 16 do 19 časova u Šoping Centru Stadion, nivo 0, biće organizovan program pod nazivom Umetnost ravnotežeu saradnji sa magazinom Lepota&Zdravlje. Tim povodom Integra Life Club je osmislio program koji će pružiti osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

U subotu 16. septembra u  Stadion Šoping Centru, od 18:15h do 19:00h Milica Jovanović (licencirani trener za Hatha jogu) i Isidora Jevđović (holistički terapeut i konsultant) održaće radionicu „Integra balans trening“. Ova radionica je  idealna za one koji žele da probaju korisne vežbe koje su primenljive u svakodnevnom životu i koje nam pomažu da brzo uspostavimo psiho-fizički balans.

 

Milica Jovanović je sertifikovani instruktor hatha joge Vidya joga škole Dragana Lončara. Rođena je 1980. godine u Valjevu, dipl. filolog japanskog jezika i književnosti, jogom se bavi poslednjih 7 godina.

Kombinuje hatha i vinyasa stil vežbanja gde je naglasak na pravilnom izvođenju asana, kao i pravilnom disanju.

 

Isidora Jevđović je holistički terapeut, jedna od osnivača Integra Life Club. Desetogodišnje iskustvo u holističkom svakodnevnom radu kroz terapije dodirom upotpunjava kroz rad terapijom pokreta i meditativni rad, što je i dovelo do izuzetnih efekata u radu sa klijentima. Radioničarsko iskustvo i rad na individualnom nivou stekla je u okviru stručnog edukativnog programa Psihoenergodrama.

U okviru tima Beauty Imagini kao asistent vodi grupe terapeuta u obukama za SPA&wellness programe po Metodologiji Beauty Imagini, sertifikovanoj u It, a trenutno vodi program stručne prakse za specijalizante sa Visoke medicinske škole. Pored izražene elokvencije i verbalne komunikacije i na engleskom, španskom, portugalskom jeziku, govor tela kroz ples i dodir su načini neverbalnog izražavanja koji pomažu da se klijenati sa kojima radi osećaju bezbedno u svom procesu.

Kako do učešća?

Prijavite se na mejl adresu [email protected] (subject: Umetnost ravnoteže) i napišete koje radionice želite da posetite. Za učešće u svakoj radionici prijavljuje se pojedinačno.  Učešće na radionicama je besplatno. Požurite, broj mesta je ograničen!

Više o programu “Umetnost ravnoteže” pročitajte ovde.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.