#walkmore: “Lepota i zdravlje” i “Mg Mivela” zajedno na Fruškogorskom maratonu

by | 6 maja, 2019

Pod motom “hajde da šetamo više” (#walkmore), za nas jubilarnu, petu godinu zaredom, redakcija magazina “Lepota i zdravlje”, zajedno sa čitateljkama, učestvovala je na planinarskom Fruškogorskom maratonu koji je ponovo okupio veliki broj ljubitelja prirode i zaljubljenika u jedan od najlepših nacionalnih parkova naše zemlje.

Imali smo sreću da je baš u subotu, na dan kada je počeo 42. Fruškogorski maraton, osvanuo divan, sunčani, pravi prolećni dan. Iako je “L&Z i MG Mivela staza”, duga skoro 23 kilometra, mnogima na prvi pogled delovala nesavladivo, naši prijatelji iz “Mg Mivele” potrudili su se da na tri kontrolne tačke do cilja svim učesnicima obezbede osveženje – vodu “Mg Mivela”, koja je prirodni izvor magnezijuma.

Timu “Lepote i zdravlja” priključile su se i čitateljke koje su zajedno s nama prepešačile dugačak put i na taj način poboljšale svoju psihofizičku kondiciju, i dokazale sebi, ali i drugima, da mogu da se izbore sa psihičkim izazovima i fizičkim naporima.

Najjači utisci ove celodnevne šetnje kroz prirodu, pored preko potrebnog isključenja iz užurbane, urbane svakodnevice i divnog druženja, jesu ideja da možemo da stignemo mnogo dalje nego što nam se na prvi pogled čini i inspiracija da kretanje (onih čuvenih 10.000 koraka) postane sastavni deo naše svakodnevice, jer lekovito deluje i na telo i na duh.

Takođe, u toku je bila i nagradna igra, u kojoj su učesnice sa najvećim brojem lajkova, koje su postavljale na Instagram fotografije sa heštegom #LZmaraton2019, od kompanije “Oriflame” na poklon dobile proizvode iz eko kolekcije “Love Nature”.

Posebno se zahvaljujemo Gradskoj upravi za privredu i turizam i Pokrajinskom sekreterijatu za privredu i turizam koji su bili pokrovitelji “L&Z i MG Mivela staze”.

 

Foto: Mladen Sekulić


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.