Čoker za kosu? Tessa Thompson donela novi hair trend!

by | 19 novembra, 2022

Čoker za kosu je najnoviji asesoar na crvenom tepihu koji je sve popularniji i kod „običnih“ dama. A za ovaj trend zaslužna je glumica Tessa Thompson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tessa Thompson (@tessamaethompson)

Jednom je slučajnost—dvaput je zaštitni znak. Tessa Thompson je to dokazala na ceremoniji otvaranja Venecijanskog filmskog festivala, gde je zakačila talase „mokre“ kose uz pomoć  ogrlice. Rezultat je bio očaravajuć- metalni čoker koji pridržava talasatu mokru kosu i donosi uglađen i romantičan look.

Čoker za kosu i Tessa Thompson

Tessa je sa ogrlicom za kosu donela novi trend, a ovime je pokazala da je ovaj asesoar postao njen zaštitni znak. Pre toga, glumica je nosila debelu crnu ogrlicu preko talasa visokog sjaja i to na premijeri „Westworlda“ u junu ove godine.

Za oba izgleda, teksturirani talasi uokviruju lice i pružaju privlačnost inspirisanu 1920-im, dok svaka ogrlica pruža potpuno različite vibracije. Kako se približavamo prazničnom raspoloženju, Tessina nova omiljena dodatna oprema stvara pobedničku estetiku za zabave i doček Nove godine. Najbolji deo? Lako se individualizuje, sa promenama dužine, teksture i ogrlice omogućavajući potencijal za beskrajne interpretacije.

Lepota i zdravlje Jamie McCarthy / Staff via Getty Entertainment; Vittorio Zunino Celotto / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.