Letnji dvobroj L&Z – The Women

Na naslovnoj strani magazina uočićete najavu The Woman, a kad počnete da listate saznaćete da ona zauzima premijum poziciju na samom početku broja.

by | 4 avgusta, 2022
Letnji dvobroj L&Z

Novi segment – The Woman

To je jedna od novosti koju vam donosi letnji dvobroj L&Z. U segmentu “The Woman” predstavili smo različite žene, iz različitih uglova. Saru Jo, naše “lice sa naslovnice”, uspešne žene iz oblasti kao što su: sport, moda, klasičan i digitalni biznis, voditeljku Ninu Radulović kroz priču o prevazilaženju zdravstvenih problema, glumicu Martu Bjelicu koja nam otkriva svoj životni stil i, na kraju, Anu Ivanović, kroz jednu od njenih životnih misija.

Zaista, mnogo razgovora obavili smo pripremajući novi broj! Uživali smo u njima. I sad kada bi me neko pitao šta je najsmislenije što sam radila ove 22 godine kao urednica Lepote&Zdravlja, rekla bih da je to upravo davanje šanse ženama da ispričaju ono što smatraju da je važno.

Šansa da pričaju za magazin i dalje “radi” žene i one uvek daju sve od sebe da kažu ono što ih pokreće, što čini njihov život smislenim i što može značiti i drugima. I, osim toga, nešto veoma važno: priču o tome kako je u stvarnosti. Ono što nas uvek zanima: Da li je teško? Ili su rođene pod sretnom zvezdom? Da li imaju “svoje ljude” koji 24-7 rade za njih? Odgovor je jedan: teško je! Naše sagovornice su žene koje ustaju u 5 ili 6 ujutro. Mnogo planiraju. Odriču se. Umeju da vide ciljeve koji će se “odigrati” tek u daljoj budućnosti.

Kada god su nam naše čitateljke pisale o tome šta žele da pročitaju u magazinu, isticale su upravo to: želimo neulepšane priče, želimo da saznamo kako je zaista, koliko treba uložiti da bi se uspelo u onom o čemu se sanja. Čim u našu redakciju stignu intervjuii koje su obavile naše novinarke, ono za čim tragamo dok ih čitamo i pripremamo za vas, jeste baš to – kako izgleda stvarnost tih žena, kako izgleda njihov radni dan, kada ustaju, a kad ležu, koliko uživaju, a koliko rade.

Osim toga, naš magazin obiluje drugim temama koje vam mogu biti putokazi u životnim stremljenjima. U njima ćete naći odgovore na neka važna pitanja: kako možemo izlečiti traume iz prošlosti i nastaviti dalje (str. 98), koliko se možemo zaista promeniti, koji su najbolji načini da to učinimo (str. 90) i kako možemo sanirati stres i anksioznost (str 94).

Ovaj letnji dvobroj L&Z je ozbiljan zalogaj i držaće vas do septembra kada ćemo vam otkriti šta smo pripremili za prvi broj nastupajuće sezone. Dotle nas pratite

Letnji dvobroj L&Z