Lilly Collins je odsekla šiške i to sama! A sve za novu sezonu serije „Emily in Paris“!

by | 7 oktobra, 2022
Lilly Collins je odsekla šiške

Lilly Collins je odsekla šiške samostalno i na taj način pripremila se za novu sezonu serije „Emily in Paris“.

Zgrabite svoju beretku, Channel torbicu i baget, jer se vraćamo u Francusku! Emily u Parizu se vraća tako brzo — i naizgled, gospođa Emily Cooper ( Lily Collins ) prolazi kroz neke promene. Kao što je šišanje šiški, bez pomoći hair stiliste!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Kada smo poslednji put videli Emily, bila je rastrzana između dugogodišnjeg momka Gabriela i nove romanse Alfieja. Isto tako, uhvaćena usred velikog izbora karijere; da li treba da ostane uz svoju američku šeficu Madeline, koju igra Kate Walsh, ili da se poigra sa sudbinom i udruži snage sa Sylvie kojoj je teško ugoditi, a koja je pokrenula sopstvenu agenciju? Potpuno je logično da bi zbog toga iko (pa čak i naša omiljena Amerikanka u Parizu) stajao ispred ogledala, sa makazama u ruci, spremajući se da iseče šiške. U trejleru za treću sezonu, ona i radi upravo to.

Moda u seriji “Emily in Paris”: Najbolji stajling trikovi

Lilly Collins odsekla šiške u novoj sezoni

Ovo je najteža odluka koju sam ikada morala da donesem, kaže Emily u trejleru dok vidimo slike Gabriela, Alfieja, Madeline i Silvije pred njom. -Ovo je samo nešto što moram da uradim.

Et voila! Šiške! Naša heroina uspeva, na veliko zaprepašćenje njene BFF Mindy. Ali hej, kako i sama Emili kaže, „To je Pariz!“

A rezultat je sjajan i šiške izgledaju sjajno na Lilly odnosno Emily. Zapravo, malo je čudo što Emily već nije imala šiške, s obzirom na njen stil inspirisan Parizom i atmosferu Audrey Hepbern za 2022. Šiške izgledaju elegantno i šik kada su uparene sa podignutim kovrdžama, loknama i Emilynim svetlim karminom. I sama Collinsonova je nedavno isprobala šiške, verovatno inspirisana novim izgledom njenog lika.

Jedva čekamo da vidimo podvige naše heroine i njenih kolega (i uvek važne trenutke lepote i mode) kada se Emily vrati u Pariz 21. decembra.

Lepota i zdravljeEmma McIntyre / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.