Prelistavanje! Šta donosi aprilski broj „Lepote i zdravlja“

by | 20 marta, 2022
Aprilski broj Lepote i zdravlja

Aprilski broj Lepote i zdravlja čeka vas na kioscima od 21. marta.

– Promena godišnjih doba pruža nam šansu da na drugačiji način sagledamo svoj život i svakodnevicu. Leto nam nudi priliku za neobuzdano uživanje u svim čulima, jesen nas podstiče da skupimo plodove i završimo sve što smo započeli, zima nam daje mogućnost da rezimiramo i odmorimo se, a proleće – da se osmelimo na nove početke – piše urednica Lidija Ćulibrk u ovomesečnom „pismu urednice“, kojim nas uvodi u novi broj.

– Proleće je vreme kad se biljke sade, pospremaju ostave i podrumi, manja dužina dana i noći,  a mi vas ovog proleća podstičemo na to da se bez preterane kritičnosti osvrnete na sebe. Pre svega na svoje telo. Odlučite koje preglede morate da obavite, na koji način možete da promenite svoj jelovnik ili napravite novi plan kako da se pokrenete i aktivirate vežbajući.

– U tom poletu odlučite se i za neke male postupke koji će uticati na zdraviju okolinu i čistiju planetu koju ostavljamo svojoj deci.

Donosimo neke od tema o kojima pišemo u novom izdanju.

Aprilski broj Lepote i zdravlja donosi:

#1 Prirodna kozmetika: Dodir prirode od glave do pete

Upoznajte nama najdraže kozmetičke brendove koji udružuju brigu o koži i onu o našoj (jedinoj) planeti: Lafy Natural, Devi, Calinesse, Hedera Vita, Chik.

#2 Hair lookovi sa modnih pista: Prolećni izveštaj

Beauty urednica je sa modnih pista izdvojila pet izuzetno nosivih stilova (i jednostavnih za kreiranje). Isprobajte neke od njih!

#3 Moda: Vreme je za novi biznis look!

aprilski broj lepote i zdravlja

Neka vam proleće donese inspiraciju kako da spojite ženstvenost, sofisticiranost, suptilnost, smelost i ozbiljnost u odevnim kombinacijama – za poslovne uspehe pred vama.

#4 Fit i u formi: Kako da koristite pametni sat?

Ako pametni sat ili fitnes narukvicu i dalje koristite samo za brojanje kalorija i praćenje dnevnih aktivnosti – onda mnogo propuštate. S funkcijama od merenja nivoa stresa do kontrolisanja zdravlja srca i praćenja menstruacije, pametni satovi mogu mnogo toga. Kako da izaberete najbolji za vas?

#5 Trening: Vežbe snage za celo telo

aprilski broj lepote i zdravlja

Znamo da vam se čini da do leta ima još dosta, ali predlažemo da shvatite ovu rubriku kao podsetnik – pravi je trenutak da ovu jednostavnu fitnes rutinu, za koju nam ne treba mnogo vremena, počnemo da primenjujemo svakodnevno.

#6 Zdrava ishrana: Drugačije + zdrave paste

Ključ za odličnu testeninu: mnogo, mnooogo povrća! Recepti koje donosimo prepuni su zdravih nutrijenata, obiluju proteinima i vlaknima, a najbogatiji su – ukusom. Pružaju istovremeno osećaj energije i vrhunskog zadovoljstva.

#7 Razgovor s nutricionistkinjom: Imate pitanja od doručku? Znamo odogovore

aprilski broj lepote i zdravlja

Zamolili smo našu saradnicu, nutricionistkinju Mariju Đurković da nas posavetuje u vezi s prvim obrokom u danu. Evo šta smo saznali…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.