Prelistavanje! Koje teme donosi majski broj magazina “Lepota i zdravlje”

Evo prilike da zavirite među stranice najnovijeg štampanog izdanja “Lepote i zdravlja”

by | 20 aprila, 2021

Na našoj naslovnoj strani nožete videti da je Marija Karan jedna od onih koji tokom dana izolacije nisu gubili vreme. Očigledno je da je ona ozbiljno radila na svojoj figuri i kondiciji. Zato joj nije bilo nimalo teško da uskoči u mikro topove i gaćice na našem setu. Ako ste se tokom zime ulenjili izgovarajući se “situacijom” i nemogućnošću vežbanja u fitnes centrima, nema više izvlačenja. Vreme je da se pokrenemo! Naše teme su tu da vas inspirišu!

Biramo pet rubrika na koje želimo da vam skrenemo pažnju.

1.
Spremne za akciju

U saradnji sa kompanijom “Sport Vision”, predstavljamo naš izbor patika za 2021. Novi modeli ne samo što plene svojim izgledom, već će i svaki vaš pokret pretvoriti u pravo zadovoljstvo.


2.
Vežbajte izvan kuće!
Tokom protekle godine postali smo pravi eksperti za vežbanje u kućnim uslovima. No, s dolaskom lepog vremena, fizičke aktivnosti postaju nam još atraktivnije. Efekti vežbanja na otvorenom, uz neograničenost prostora, još su bolji.


3.
Denim & the City
Večni komadi od teksasa neizostavni su deo prolećnog urbanog stajlinga. A ovo je naše viđenje modne gradske priče. Slobodno nas kopirajte 😉

4.
Prolećni mejkap diktati
Nova sezona nalaže nova pravila. Mi smo prigrlili pet koje glase: 1. Ponesite šiške. 2. Minimalizam u fokusu. 3. Ukrasi za kosu. 4. Poljupci u boji trešnje. 5. Samo obris senke.


5.
Baš savršena jaja
Ako bi bilo potrebno da izdvojimo samo jednu, savršenu namirnicu, onda bi jaja, definitivno, bila na vrhu liste kandidata. Uklapaju se u svako jelo i u svaki desert, divnog su ukusa, a po sastavu su odlična kombinacija esencijalno važnih nutrijenata – proteina, masti i vitamina. (Pročitajte i… Kako je izgledalo snimanje naslovnice majskog broja „Lepote i zdravlja“)

 

lepotaizdravlje.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.