Prelistavanje! Koje teme donosi martovski broj magazina “Lepota i zdravlje”

Evo prilike da zavirite među stranice najnovijeg štampanog izdanja “Lepote i zdravlja”

by | 22 februara, 2021
Lepota i zdravlje

“Uoči dana žena ohrabrujemo vas da svoje potrebe ne zapostavite, nego da ih unapređujete i izlazite im u susret!”, piše u pismu naše urednice na uvodnim stranama martovskog broja. Zato vas pozivamo da:

Lepota i zdravlje

Lepota i zdravlje

#1

Mejkapom izrazite svoju individualnost

Jer individualnost se ispisuje smelim bojama, neočekivanim potezima ajlajnerom i olovkom za oči, neobičnim manikir tehnikama… Pomerite sopstvene granice! Šminka: Željka Janković; Foto: Mirko Tabašević; Stajling i organizacija: Vesna Stanković; Frizura: Đurđica Ivanović; Model: Ana Mihajlović

 

 

Lepota i zdravlje

Lepota i zdravlje

#2

Budite #nobasicgirl u sporty & basic kombinacijama

“Nova realnost” je učinila da sportski i basic komadi zablistaju pod modnim reflektorima. Mi ih se više ne odričemo, radili od kuće ili iz kancelarije… Ne samo što su savršeno udobni, već se i odlično kombinuju. Stajling i organizacija: Vesna Stanković; Foto: Mirko Tabašević; Asistentkinja stilistkinje: Marina Perić; Šminka: Željka Janković; Frizura: Đurđica Ivanović; Model: Vanja Stojković, modna agencija Fox

 

Lepota i zdravlje

Lepota i zdravlje

#3

Zavolite vežbanje!

Pokušajte da razmišljate o fitnes rutini kao o prijatelju za kojeg želite da vam uvek bude blizu. Donosimo strategije da treninge ne doživljavate kao još jednu obavezu, nego kao pravo zadovoljstvo.

 

 

Lepota i zdravlje

Lepota i zdravlje

#4

Počnite da koristite namirnice koje niste do sada!

Eksperimentišite u kuhinji! Upustite se u avanturu pripreme fantastičnih – gurmanskih a laganih obroka za više energije.

 

Lepota i zdravlje

Lepota i zdravlje

#5

Prestanite da robujete tabuima

Melemi za intimnu regiju, ulja za negu pubičnih dlačica, CBD supozitorije koje ublažavaju menstrualne grčeve – svi navedeni proizvodi, kao i mnogi drugi, deo su nove grane industrije koja (konačno) razbija tabu o ženskom telu, naročito o našim intimnim delovima.

Lepota i zdravljeLepota i zdravlje