Prelistavanje! Oktobarski broj “Lepote i zdravlja” je na kioscima

by | 19 septembra, 2020

S obzirom na iskustva koja nam je donela “nova normalnost”, svesni smo da treba da živimo u trenutku, jer zaista ne znamo kakav će biti onaj sledeći. Pandemija, za koju želimo da verujemo da je iza nas, donela nam je ovaj nauk, a oktobarski broj magazina Lepota i zdravlje nudi pregršt predloga na temu šta sve možemo da radimo ove jeseni svesno i u trenutku…

# 1

Boje i muzika

Osim o novim projektima (dve nove pesme i filmu u kojem je dobila priliku da se oproba), sa jednom od naših najtalentovanijih pevačica i kompozitorki, Lenom Kovačević, razgovarali smo i o ishrani, nezi, fitnesu, posvećenosti, samopouzdanju, ali i – onome što nosi nadu da se sve(t) vraća u normalu.

# 2

Šta nam donosi nova jesen?

Definitivno, malo suzdržanije mejkap trendove u odnosu na prethodne catwalk sezone, ali i te kako šarmantne, vredne pažnje i truda. Plus: nekoliko sjajnih iznenađenja, posebno kada je o hair aksesoarima reč…

#3

Zov prirode


Ove sezone moda vešto koketira s prirodnim materijalima, ali i sa teksturama i dezenima. Naslućuje jesen – divlju i urbanu u isti mah.

#4
Ozbiljno jačanje


Tegovi su idealan fitnes rekvizit, koji će vam omogućiti da istovremeno ostvarite čak nekoliko ciljeva: vežbanje u kućnim uslovima, i to na malom prostoru, izgradnju mišićne mase i jačanje kostiju. Zbog toga su “glavna zvezda” fitnes programa koji je osmislila Morit Samers, vlasnica kluba Form Fitness u Njujorku, koja najčešće radi s krupnijim damama. Samersova kaže da telesni obimi ne treba nikoga da spreče u ostvarivanju optimalne mišićne snage.

– Moja misija je da iskorenim predrasudu da krupni ljudi ne mogu da rade ono što oni vitki mogu. To uopšte nije tačno – kaže Morit.

#5

Femme Zone: Pilula – da ili ne?

Ako se lomite u vezi s uvođenjem oralne hormonske kontraceptivne terapije, znajte da niste jedini s tom dilemom. Ovaj vid kontracepcije jedan je od najrasprostranjenijih, ali pri odluci da li je zaista za vas – možda vam pomognu iskustva naših pet sagovornica.

Lepota i zdravljeLepota i zdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.