Prelistavanje! Šta donosi avgustovski broj “Lepote i zdravlja”

by | 19 jula, 2020

Naš magazin je mesto gde bar na trenutak možete imati osećaj da je sve u redu, da postoji način da mobilišete svoje snage, savladate sve prepreke i uživate u malim zadovoljstvima koja su vam dostupna. Izdvajamo nekoliko tema koje možete čitati u avgustovskom izdanju:

#1

Nina Janković: Na pauzi

Tokom (i dalje se nadamo samo letnje) pauze u pozorištu i na filmu, sa jednom od najzapaženijih glumica mlađe generacije razgovaramo o – nezi, ishrani i zdravim navikama, o svakodnevnim radostima, ali i prevazilaženju sitnih nedostataka kao putu do samopouzdanja. 

#2

Depilacija: Novi manifest

Već određeno vreme aktuelna su preispitivanja – da li se odlučiti na potpuno uklanjanje dlačica s tela, zadržavanje prirodne maljavosti ili ostati negde između. Eksperti analiziraju sve tri opcije!

#3

Fitnes enciklopedija

Kardio ili vežbe jačanja? Pet ili 150 minuta aktivnosti? Intenzivan trening ili onaj umerenog intenziteta?Znamo, postoji mnoštvo saveta o tome koji su oblici fitnesa, i u kojim intervalima, najbolji za vas. Ipak, to obilje preporuka često ume da bude kontradiktorno i zbunjujuće. Zato smo zatražili pomoć stručnjaka. Pitali smo ih: kako da odaberemo trening po svojoj meri…

#4

Moćni ukusi leta

Osvežite svoj uobičajeni meni jelima inspirisanim korejskom kuhinjom. I pamtite ovo leto po bogatstvu aroma…

#5

Zašto sam tako natečena?

Mnogima od nas i te kako je poznat onaj neprijatni osećaj kad nam je, posebno ujutro, lice toliko natečeno da ni hladne obloge ne pomažu. Neko je, pak, sklon oticanju ruku ili nogu. Iako ova pojava najčešće nije bolna, treba li da se zabrinemo? Šta nam ona zapravo poručuje u vezi s našim zdravljem?

Lepota i zdravljeLepota i zdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.