Pročitajte šta vas čeka u 200. broju “Lepote i zdravlja”

by | 19 septembra, 2017

U velikom uzbuđenju i radosti nastalo je naše 200. izdanje, u kome vas očekuje mnogo zanimljivih i važnih tema i intervjua, u kojima ćete, nadamo se, uživati u jednakoj meri u kojoj smo mi uživali spremajući ih za vas. Na putu koji smo za ovih 200 brojeva prošli na najlepši mogući način ste nam davali do znanja da ste uz nas i da volite to što radimo. Ovaj broj je, videćete, poseban po mnogo čemu. Imali smo veliku pomoć svih onih ljudi koji vole Lepotu i zdravlje i koji su svojim predanim radom doprineli našem jubileju. Uz već dobro poznate, imamo i mnogo novih kolumnista i saradnika, kao i gošću-urednicu, dizajnerku Biljanu Tipsarević, koja je na svoj način oplemenila ovo premium izdanje. Veći broj strana i poklono vredniji nego ikada do sada naš su poklon za vašu vernost. Uživajte i slavite zajedno sa nama!

Priredila: Maja Šarić

Foto: Miloš Nadaždin

Kliknite na sledeću stranicu…

Foto: Miloš Nadaždin

S modom na ti! O svemu što ženu čini ženom, s osmehom i u pozitivnoj atmosferi, razgovarali smo sa Majom Nikolić, Lenom Kovačević, Biljanom Tipsarević, Brankicom sebastijanović i Sofijom Milošević tokom stvaranja 200. naslovne strane Lepote i zdravlja. Poželeli smo da njihove modne savete ukrademo za sebe… i za vas!

Foto: Guliver/Getty Images

200 žena koje menjaju svet! One su svojim idejama, radom, hrabrošću, znanjem i kreativnošću oblikovale život kakav danas imamo. Izbor koji je napravila Marina Kosanović Stefanović, naravno, veoma je ličan, ali i otvoren. Na ovu našu listu možete slobodno sami dodati imena žena za koje smatrate da su pomogle da svet bude bolji, plemenitiji i tolerantniji, kao što su to već uradili članovi redakcije i saradnici našeg magazina. www.lepotaizdravlje.rs-jubilarnibroj

#OpasnoDobriFrajeri – Zavirite u životnu rutinu petorice popularnih instagramera. Saznajte ko su oni, čime se bave, šta vole i zašto imaju toliko pratilaca.

Foto: Jelena Jovanov

Pisma majki ćerkama – šta im ostavljamo u nasleđe! Ovo je editorijal nežnih i voljenih devojčica koje rastu i vremenu u kom je rođena i raste “Lepota i zdravlje”. Njihove majke, a naše čitateljke, napisale su im dirljiva pisma i ostavile poruke za budućnost.

Foto: Guliver/Getty Images

Tema: Zašto ćutimo o novcu? Od tajnih ušteđevina do skrivenih dugova, u mnogim poslovnim odnosima, ali i emotivnim vezama, novac je i dalje tema spoticanja.

Foto: Mirko Tabašević

Sva lica žene – ne, ne pričamo o dvoličnosti, već o našoj moći da brzo i lako transformišemo svoj look od senzualnog do glamuroznog. Zahvaljujući mejkapu, naravno!

Foto: Guliver/Getty Images

Od kvalitetnijeg sna do ublažavanja alergijskih tegoba, za gotovo svaki zdravstveni problem postoji odgovarajući suplement. Ali da li ste savladali „abecedu“ znanja kada su u pitanju vitamini A, B i C (i ostali, naravno)? Uradite ovaj test i saznajte da li je potrebna „suplementacija“ vašeg znanja…

Svetlana Karapandžič je koordinator pri UN misiji u Iraku. Ostvarila je internacionalnu karijeru i, istovremeno, kao samohrana majka, podigla troje dece. Pročitajte njenu, ali i priče još nekoliko žena, čiji životi inspirišu.

Foto: Thinkstock

Baš poput većine nas, i Milica Lava Nikolić, reiki master učitelj i internacionalni NLP trener i kouč, borila se strahovima od zaljubljivanja, povređivanja, prevare, kao i sa pogrešnim definicijama ljubavi. A onda je usavršila tehnike za lični razvoj i sve se promenilo. Pitali smo je mogu li iste tehnike pomoći i nama i kako da privučemo pravog?

Foto: Mirko Tabašević za Hello

Slobodan Stefanović na sceni će udahnuti život prvom balkanskom Fantomu iz Opere,
a kako ovaj intrigantni junak izgleda u njegovom izvođenju videćemo 7. oktobra, kad je u Pozorištu na Terazijama zakazana premijera kultnog mjuzikla.