Prevremeno ostarele zvezde: Ove poznate dame izgledaju mnogo starije nego što zapravo jesu!

by | 7 septembra, 2022
prevremeno ostarele zvezde

Ovo su prevremeno ostarele zvezde koje, zbog pogrešne nege i/ili plastičnih zahvata, izgledaju mnogo starije nego što jesu. 

Svaka žena želi da izgleda lepo u bilo kom uzrastu, ali ne uspevaju svi u tome. Čak ni poznate ličnosti nisu imune na to da izgledaju nešto starije nego što jesu, a plastična hirurgija ih svakako ne čini uvek mlađima. Odlučili smo da otkrijemo šta je razlog prerane starosti najpopularnijih poznatih ličnosti.

Prevremeno ostarele zvezde

Bella Hadid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Jedna od najtraženijih manekenki našeg vremena, Bella Hadid, ima samo 25 godina, ali na fotografijama izgleda mnogo starije. Možda se radi o ljubavi prema plastičnoj hirurgiji i injekcijama koje su od mlade devojke napravile pravu ženu- prerano.

Kylie Jenner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kingkyliewife)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kyliekfire


Isto važi i za mlađu sestru Kim Kardashian, 25-godišnju Kylie. Izgleda kao da je istih godina kao i njena svetski poznata sestra. Starost joj daju ne samo napori hirurga, već i obilje šminke, koju svakodnevno koristi.

Prevremeno ostarele zvezde- Britney Spears


Od najomiljenije mlade pevačice, Britney se pretvorila u pravu staricu. Sada ima 40 godina, međutim, izgleda kao da je već prešla petu deceniju. Veliki broj bora i koža koja je izgubila elastičnost daje joj godine. Razlog za to je bio prilično nesmotren način života koji slavne ličnosti prate dugi niz godina.

Lindsey Lohan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)


Burna mladost uticala je i na izgled ove glumice  koja sa svojih 36 godina ne uspeva da postigne mladalački look ni šminkom, kojom se aktivno trudi da izgleda mlađe.

Prevremeno ostarele zvezde- Millie Bobby Brown


Ali izgleda da je 18-godišnja Millie prerano ostarila, jer već izgleda najmanje 10 godina starije. U tako mladoj dobi, devojka je tražena glumica i, očigledno, želi da izgleda starije.

Pravo lice top modela: Pre i posle profesionalne šminke!

Frazer Harrison / Staff via Getty Images Entertainment; Jamie McCarthy / Staff via Getty Images Entertainment;Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.