10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber

Hailey je pronašla savršen način da autfite iznese drugačije i atraktivno. Pogledajte 10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber

by | 14 februara, 2023
10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber

Malo poznatih ličnosti se može pohvaliti popularnošću kakvu ima Hailey Bieber. Poznata trendseterka, devojka koja je osnovala brend Rhode koji se bavi negom kože krasila je i  naslovnu stranu magazina Byrdie. Hailey Bieber pronašla je savršen način da svaki autfit iznese drugačije i atraktivno i time je sebi obezbedila slavu kod ženskog dela populacije. U nastavku pogledajte 10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber.

Visoka moda i popularni trendovi su izazov za mnoge devojke, ali Hailey Bieber je osoba koja se u svakoj situaciji savršeno snalazi. Devojke širom sveta obožavaju njen izgled i u njoj nalaze inspiraciju za odabir modnih kombinacija. Za vas smo odabrali 10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber koji će vas sigurno oduševiti, a koje možete iskoristiti kao uzor na koji se uvek možete osloniti.

10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber koje možete koristiti kao inspiraciju

Met Gala (2022)

Svako njeno pojavljivanje na Met Gali izazvalo je mnogo pozitivnih komentara. Prošle godine Hailey se na ovom događaju pojavila u izazovnoj kombinaciji koja je na granici između minimalističkog i preteranog. U Yves Saint Laurent haljini Hailey Bieber podigla je glamur celog događaja na još viši nivo. Jednostavnu haljinu krasio je glamurozni pernati detalj, dok je duboki šlic pokazivao njenu sjajnu figuru.

Academy Museum Gala (2022)

Tamna braon duga haljina sa prorezom koju je Hailey izabrala za ovu priliku privukla je mnogo pogleda. Njen izbor i ovog puta je bio Saint Laurent i haljina sa ukrštenimn dekolteom. Prorez na stomaku u obliku dijamanta doprineo je glamuru i eleganciji.

Noć veštica (2021)

U Americi Noć veštica predstavlja jedan od najpopularnijih praznika. Cela zemlja postaje kreativna i maskira se u svoje omiljene likove. Hailey Bieber je za ovu priliku pre dve godine izabrala kostim koji kopira vanvremenski izgled pevačice Britney Spears u spotu za pesmu Baby One More Time. 

10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber: Grammy Awards (2022) 

U ovoj godini njen suprug, Justin Bieber, bio je nominovan za osam nagrada. Hailey je za tako svečani trenutak odabrala dugu belu svilenu haljinu bez naramenica koji je kombinovala sa Tiffany nakitom. Niska fizura sa pletenicama doprinela je zanosnom izgledu.

Fotografisanje (2022)

Jedan od 10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber je autfit sa fotografisanja u jarkoj roze Versace haljini. Ovakva haljina može poslužiti kao inspiracija za izbor odeće za izlazak ili žurku.

Letnja razdragana kombinacija

Ovakvu kombinaciju nije teško iskopirati, mada nema svaka devojka hrabrosti za to. U prvom planu su razdragane i jarke boje koje odišu samopouzdanjem i praktičnošću. Džemper haljina bez rukava je zabavna i nesvakidašnja kada je u pitanju šetanje pored plaže ili druženje van grada sa prijateljima.

Venčanje sa Justinom (2019)

U 2019. godini ovo venčanje se dugo iščekivalo i bilo je glavna tema svih medija. Proslava je održana u Južnoj Karolini u prisustvu svojih prijatelja. Mladoženja je za ovu priliku odabrao klasični smoking dok je Hailey svojim izborom venčanice ušla u istoriju mode. Kroj i čipka bili su dovedeni do savršenstva, a najupečatljiviji detalj bio je veo sa natpisom Do smrti nas rastavi,

10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber: Met Gala (2019)

Mada se događaj odigrao pre četiri godine, o izgledau Hailey Bieber se još uvek priča. Modna ikona pojavila se u Alexander Wang haljini koju krase gola leđa. Nežan izgled Hailey je upotpunila odgovrajućom šminkom i frizurom vezanom u visoki rep.

Met Gala (2018)

Met Gala je za mnoge poznate ličnosti jedan od najinspirativnijih događaja u godini. Međutim, mnoge zvezde pored svih priprema za to, ipak baš iz potrebe da se dokažu, preteraju.  Hailey nije jedna od njih i zbog toga je najvećo broj od 10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber upravo sa ovog događaja. Tommy Hilfiger haljina sa otvorenim ramenima blistala je na njoj. Kombinaciju je upotpunila Jimmy Choo sandalama, a ne sme se zaboraviti ni njena nesvakidašnja frizura koja je istakla lepotu i samopouzdanje.

10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber: Vanity Fair Oscar Party (2018)

Glamurozna srebrna Versace haljina na ovom događaju bila je jedna od najekskluzivnijih. Hailey je veoma popularna i samim tim prisustvuje na mnogim svetski poznatim događajima što joj je očigledno pomoglo da stekne svoj stil i da prilikom izbora odeće ne greši,

Nadamo se da vam se sviđa 10 blistavih modnih trenutaka Hailey Bieber koje smo pripremili.

Jovana JevtićMike Coppola / Staff/ Getty Images Entertainment, Frazer Harrison / Staff/Getty Images Entertainment, Jon Kopaloff / Stringer/ Getty Images Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.