Nije teško, a nije ni skupo: Uživajte u svom ručnom radu i napravite sami dekorativni jastuk (video)

by | 10 septembra, 2020
dekorativni jastuk

Veza između pojedih žena i dekorativnih jastuka možda nije naučno objašnjena i dokazana, ali je i te kako realna. Da li ste i vi “ludi” za jastucima?

Postoji mnogo stvari sa kojima možete dom da učinite udobnijim, lepšim i drugačijim, ali priznajemo dekorativni jastuk na vrhu je te liste. Zbog čega? Pa, ako se odabere onaj u pravoj boji (u odnosu na ostatak enterijera) i najhladnijoj prostoriji daće toplinu. (Pročitaj: Biljke – jednostavan, a efektan način da ulepšate svoj dom (foto))

Dekorativni jastuk daje karakter domu i govori o vama više nego što mislite. A zamislite još i ako sami napravite ovaj mnogima omiljeni aksesoar za dom? Da, da, mislimo na vas, čak iako nikada do sada niste radili ništa slično.

Zamislite kako bi bilo lepo da svaki dan gledate u vaših ruku delo koje će vam pritom biti prava “podrška” kada ste zavaljeni u dvosed i gledate omiljenu seriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLEEPY • Chunky Knits (@sleepy_odejice) on


Njime ćete moći da se pohvalite svima koji dolaze kod vas ili će upravo ovaj ukrasni jastuk postati omiljena stvar za ušuškavanje vaših mališana pred spavanje.

Zato, uzmite stvari u svoje ruke i dajte šansu vašem skrivenom talentu da izađe na videlo.

Naravno, možda ćete biti i u grupu onih koji se muče da “obave posao”, ali ne znači da ne treba ni da ga započinjte. Samo napred! Ponavljajte sebi – nije teško, a nije ni skupo! (Pročitaj: Uz ovih šest saveta, vaš stan će izgledati veće)

Mi vam predlažemo da odaberete boju koja vam odgovara i posetite neku od pozamanterija u vašem okruženju. Sigurni smo da ćete tamo naći sve što vam je potrebno da biste napravili ovaj boho jastuk – vaš novi projekat.

U videu pogledajte tutorijal i ispratite korake.

Srećan rad!

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images