Ognjen Amidžić zaprosio Danijelu Dimitrovsku u Njujorku

by | 10 avgusta, 2011

Po završetku ovogodišnje sezone emisije „Ami Dži šou“, Ognjen Amidžić nije gubio vreme, već je otputovao u Njujork kod svoje drage koja tamo boravi zbog poslovnog angažmana. Voditelj i muzičar proveo je dva meseca u Velikoj jabuci, gde je uživao u provodu za koji je bila zaslužna njegova lepša polovina.

Iako su mesecima bili razdvojeni zbog poslovnih obaveza, njihova ljubav nije izgubila na intenzitetu, već je postala jača, što potvrđuje činjenica da su se Ognjen i Danijela Dimitrovska verili u Njujorku. Radosnu vest par je objavio na svojim Fejsbuk profilima. Kada je pozvan za komentar, potvrdio je informaciju, ali nije želeo da otkriva detalje o lepom činu. “Ne dajem izjave povodom toga”, bio je kratak Amidžić. Inače, par je tokom godinu i dva meseca veze bez problema funkcionisao na daljinu, što je Amidžić jednom prilikom prokomentarisao. “ Oboje puno radimo i kada god možemo, ugrabimo vreme da se negde nađemo u Evropi na pola puta između Beograda i Njujorka. Kad ima revije u Parizu, Milanu, Londonu, ja obavezno odem da je vidim. Viđamo se svakodnevno i komuniciramo preko Skajpa. Koristimo odmor i pauze u poslu da uživamo. Nije lako. Ali, ako želite da vam veza uspe – ništa ne predstavlja problem. Razdvaja nas devet sati. Nije mi teško da mrtav umoran čekam do dva ujutru da bismo se čuli. Budući da dugo pričamo, ne legnem pre četiri. Zato koristimo svaki slobodan trenutak da budemo zajedno. Uskoro će poslom na dva meseca doputovati u Pariz, što će nam omogućiti češća viđanja. Imao sam turbulentnu godinu. Toliko sam umoran da jedva čekam kraj sezone da sa Danijelom odem na poduži odmor”. Ognjen i Danijela nedavno su doputovali u Beograd, gde žive zajedno, a planiraju i zajedničko letovanje u Grčkoj kako bi se odmorili i napunili baterije za predstojeću poslovnu sezonu. Zanimljivo je da je poznati voditelj svojoj verenici posvetio baladu „Danijela“ sa novog albuma „Flamingosa“ koji će promociju doživeti u oktobru.
Budući mladenci upoznali su se 2009. godine, kada je ona gostovala u emisiji “Ami Dži šou”. Međutim, njih dvoje su tada bili u srećnim vezama, Danijela je imala dečka, dok je Ognjen bio u braku sa tadašnjom suprugom Milicom. Njihov drugi susret dogodio se tokom njegovog boravka u Americi, gde su se u Los Anđelesu sreli na jednoj žurki. Tada se između njih rodilo prijateljstvo, a kasnije i ljubav. Ognjen i Danijela su tokom veze često pričali o tome da žele brak i decu, te da im se planovi u tom smislu potpuno poklapaju. Ipak, govorili su da je rano za prinovu, ali da je za ljubav uvek vreme. Takođe, u jednom intervjuu koji su nedavno dali ispričali su da čak planiraju da odu do Las Vegasa i da se tamo venčaju iz fore jer oboje smatraju da bi im to bilo vrhunsko zezanje. Kada je venčanje u pitanju, iako ne žele da otkrivaju pojedinosti, s obzirom da je Danijela iz Požarevca a Ognjen iz Šapca, njih dvoje će sudbonosno da verovatno izgovoriti u Beogradu. Pitanje koje ostaje je gde će par nastaviti zajednički život, budući da je Danijela uglavnom angažovana u inostranstvu, a radi i za „Victoria’s Secret“.
 

Tagovi: