Business Woman: Od jutra do večeri sa ass. dr spec. Kristinom Davidović

by | 28 avgusta, 2022
kristina davidović

Kako se nosi s izazovima posla, kojem je maksimalno posvećena, i šta sve stane u jedan njen radni dan otkrila nam je ass. dr spec. Kristina Davidović, specijalistkinja radiologije, asistentkinja na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu i osnivačica poliklinike Rea Medika.

Kada razgovarate sa ženama istinski uspešnim u svom poslu i dobijete priliku da analizirate jedan njihov tipičan radni dan, veoma brzo shvatite da njihov uspeh nipošto nije slučajnost. One ustaju rano, njihov raspored je ispunjen do poslednje minute i svesne su toga da, pored perioda kada daju 110% sebe, moraju da imaju i vreme za relaksaciju i reset. Izuzetak nije ni dr Kristina Davidović, čija su životna energija, elan i zaljubljenost u svoj posao delovali na nas kao motivacija da damo više i bolje od sebe. Nadamo se da će intervju koji sledi inspirisati i vas.

  • Koji je najveći izazov koji vaš posao stavlja pred vas kao ličnost?

Izazovno je uvek kad pomerate granice, a mi u Rei to činimo konstantno. U prilog tome govori da smo sada jedini u Srbiji koji, pored već poznatih aparata za oblikovanje tela, imaju tri nova na našem tržištu. To su Endolift, Evolve X, Emsculpt Neo i Ulthera, aparati poslednje generacije koji čine da telo izgleda mlađe i lepše.

  • Čemu, pre svega, težite radeći svoj posao?

Kvalitetu. To je pravilo broj jedan kojeg se lično pridržavam, kao i ceo tim Rea Medike. Sve procedure koje radimo moraju da budu zasnovane na novim naučnim činjenicama i objavljene u najprestižnijim svetskim časopisima.

  • Koji su vaši naredni ciljevi, kad su u pitanju posao i privatni život?

Svakoga dana moj tim i ja imamo kolegijum, na kojem uvek ponavljamo da nam je cilj jedan isti, a to je da pacijenti zadovoljni odlaze sa neke od naše tri klinike, koliko ih imamo u Srbiji. I mogu vam reći da u tome uspevamo, jer nam se 98% naših pacijenata ponovo vrati.

Kristinin dan: Od jutra do večeri

5.00 Ustajem veoma rano, negde između pet i šest sati ujutru. Obavezno popijem vodu, potom i detoks napitak, koji će učiniti da izbacim sve toksine koji su se tokom noći nataložili u organizmu. Zatim sledi suplementacija, ali ne preterana. Uglavnom su to vitamini koji mi pomažu da iznesem ceo dan.

7.00 Obaveze počinju već u sedam ujutru kada stižem u Urgentni centar, gde se sa svojim kolegama spremam jednu dugu smenu ili dežurstvo. Potom, ako nema 24 h dežurstva, odlazim u Reu, gde počinje moj drugi posao. Verovali ili ne, kliniku napustim tek oko 22 sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Podcast Biznis Priče (@biznisprice)

14.00 Dešava se da jedem u Rei, trudim se da to budu zdrave i sveže skuvane namirnice. Važno mi je da se hranim zdravo kako bih imala dovoljno energije da iznesem ceo dan koji je uvek veoma turbulentan.

17.00 I dalje: Posao, posao, posao. Ali mene to čini srećnom i zadovoljnom, posebno što je to rad s ljudima i – taj osmeh koji od njih dobijam moja je energija za sve. Bilo da se radi o pacijentu na Urgentnom koji je dobio nalaze da nema oboljenje ili da je izlečen, bilo kad ljudi koji dolaze na korekcije u Reu izađu odande zadovoljni i srećni.

20.00 Veoma malo imam vremena za odmor i pauzu. Ponekad ne stižem ni da odgovorim na sve poruke koje dobijem tokom dana. Trudim se da ih uveče sve proverim. Rekreacija mi je šetnja sa mojim psom u šumi ili odlazak na mini-odmor izvan grada. Nažalost, zbog tempa života to je postalo retkost.

23.00 Pred spavanje se trudim da spustim adrenalin da mogu mirno da utonem u san. Uz sve to ide negovanje lice i tela, a za moj blistav ten tui je Some krema. Nju koristim jedan određeni period i mogu vam reći da daje odlične rezultate.

Pročitajte i… Prenosimo vam delić atmosfere sa otvaranja treće po redu poliklinike Rea Medika

Miomir Milić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.