Business Woman: Od jutra do večeri sa ass. dr spec. Kristinom Davidović

by | 28 avgusta, 2022
kristina davidović

Kako se nosi s izazovima posla, kojem je maksimalno posvećena, i šta sve stane u jedan njen radni dan otkrila nam je ass. dr spec. Kristina Davidović, specijalistkinja radiologije, asistentkinja na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu i osnivačica poliklinike Rea Medika.

Kada razgovarate sa ženama istinski uspešnim u svom poslu i dobijete priliku da analizirate jedan njihov tipičan radni dan, veoma brzo shvatite da njihov uspeh nipošto nije slučajnost. One ustaju rano, njihov raspored je ispunjen do poslednje minute i svesne su toga da, pored perioda kada daju 110% sebe, moraju da imaju i vreme za relaksaciju i reset. Izuzetak nije ni dr Kristina Davidović, čija su životna energija, elan i zaljubljenost u svoj posao delovali na nas kao motivacija da damo više i bolje od sebe. Nadamo se da će intervju koji sledi inspirisati i vas.

  • Koji je najveći izazov koji vaš posao stavlja pred vas kao ličnost?

Izazovno je uvek kad pomerate granice, a mi u Rei to činimo konstantno. U prilog tome govori da smo sada jedini u Srbiji koji, pored već poznatih aparata za oblikovanje tela, imaju tri nova na našem tržištu. To su Endolift, Evolve X, Emsculpt Neo i Ulthera, aparati poslednje generacije koji čine da telo izgleda mlađe i lepše.

  • Čemu, pre svega, težite radeći svoj posao?

Kvalitetu. To je pravilo broj jedan kojeg se lično pridržavam, kao i ceo tim Rea Medike. Sve procedure koje radimo moraju da budu zasnovane na novim naučnim činjenicama i objavljene u najprestižnijim svetskim časopisima.

  • Koji su vaši naredni ciljevi, kad su u pitanju posao i privatni život?

Svakoga dana moj tim i ja imamo kolegijum, na kojem uvek ponavljamo da nam je cilj jedan isti, a to je da pacijenti zadovoljni odlaze sa neke od naše tri klinike, koliko ih imamo u Srbiji. I mogu vam reći da u tome uspevamo, jer nam se 98% naših pacijenata ponovo vrati.

Kristinin dan: Od jutra do večeri

5.00 Ustajem veoma rano, negde između pet i šest sati ujutru. Obavezno popijem vodu, potom i detoks napitak, koji će učiniti da izbacim sve toksine koji su se tokom noći nataložili u organizmu. Zatim sledi suplementacija, ali ne preterana. Uglavnom su to vitamini koji mi pomažu da iznesem ceo dan.

7.00 Obaveze počinju već u sedam ujutru kada stižem u Urgentni centar, gde se sa svojim kolegama spremam jednu dugu smenu ili dežurstvo. Potom, ako nema 24 h dežurstva, odlazim u Reu, gde počinje moj drugi posao. Verovali ili ne, kliniku napustim tek oko 22 sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Podcast Biznis Priče (@biznisprice)

14.00 Dešava se da jedem u Rei, trudim se da to budu zdrave i sveže skuvane namirnice. Važno mi je da se hranim zdravo kako bih imala dovoljno energije da iznesem ceo dan koji je uvek veoma turbulentan.

17.00 I dalje: Posao, posao, posao. Ali mene to čini srećnom i zadovoljnom, posebno što je to rad s ljudima i – taj osmeh koji od njih dobijam moja je energija za sve. Bilo da se radi o pacijentu na Urgentnom koji je dobio nalaze da nema oboljenje ili da je izlečen, bilo kad ljudi koji dolaze na korekcije u Reu izađu odande zadovoljni i srećni.

20.00 Veoma malo imam vremena za odmor i pauzu. Ponekad ne stižem ni da odgovorim na sve poruke koje dobijem tokom dana. Trudim se da ih uveče sve proverim. Rekreacija mi je šetnja sa mojim psom u šumi ili odlazak na mini-odmor izvan grada. Nažalost, zbog tempa života to je postalo retkost.

23.00 Pred spavanje se trudim da spustim adrenalin da mogu mirno da utonem u san. Uz sve to ide negovanje lice i tela, a za moj blistav ten tui je Some krema. Nju koristim jedan određeni period i mogu vam reći da daje odlične rezultate.

Pročitajte i… Prenosimo vam delić atmosfere sa otvaranja treće po redu poliklinike Rea Medika

Miomir Milić


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.