#prelistavanje: Šta donosi januarski broj magazina “Lepota i zdravlje”?

by | 20 decembra, 2019

I pre nego što uđemo u dve hiljade dvadesetu, uživajte u januarskom izdanju koje donosi teme vredne da ih ponesemo sa sobom u novu godinu. I novu deceniju!

#1
Dovoljan je samo pogled


Naš mejkap plan: bojama naglasiti oči! Tako izražajne, one će biti pravi praznični stejtment.

#2
Projekat: Koža

Četiri žene, četiri priče, četiri borbe… One dele lavovsku snagu i želju da praviđu sopstvena ograničenja, telesna i psihološka. U okviru projekta #ProjectTheSkin uče kako da ponovo zavole sebe i izgrade samopouzdanje.

#3 Recept za šik party


U susret prazničnoj atmosferi izdvajamo #musthave sastojke za nezaboravnu stylish & glam zabavu. Foto: Mirko Tabašević. Stilistkinja: Vesna Stanković. Asistent: Vladimir Stajić. Šminka: Željka Janković. Frizura: Milena Ban. Modeli: Lucija Maria Visconti i Barbara Tatalović (Model Scouting Office), Marko Bordaš (Demons Model Management). Mesto snimanja: Hotel Hyatt Regency. V. D. urednice mode: Tamara Bogunović

#4
Neodoljive arome


Dekorativno praznično posluženje primamljivih boja: ukusni zalogaji, za koje donosimo recepte, prava su esencija ukusa. Pripremite ih specijalno za praznična okupljanja i uživajte u njima s prijateljima i porodicom.

#5
Šta vas pali, a šta gasi?

“Nauka o seksu sada je na prakretnici”, kaže autorka bestselera “Budi takva kakva jesi” (“Come As You Are”) Emili Nagoski, profesorka s doktoratom iz oblasti ljudske seksualnosti (obavezno potražite i njene “Ted” govore.) Ona tvrdi da nauka može učiniti čuda za naš seksualni život, samo ako se potrudimo da shvatimo jedan (i to prilično jednostavan) princip.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.