Pročitajte šta vas čeka u februarskom broju „Lepote i zdravlja“

by | 19 januara, 2018

U mesecu kada se obeležava Dan zaljubljenih, fokus nam je, naravno ljubav. Kako živeti i preživeti život udvoje, ali i koja bi sve pitanja trebalo da postavimo partneru pre nekih važnih koraka u vezi – teme su kojima smo se ovoga puta bavili, a odgovori do kojih smo došli zahvaljujući našim dragim saradnicima i sagovornicima, i više su nego zanimljivi. Kako da se pravilno poigravate plavim mejkapom, obučete za razne zimske prilike, ne dozvolite da vam padne imunitet, ali i zašto je važno da u svoju ishranu uvrstite biljna vlakna, samo su neka od pitanja na koja u novom broju, takođe, dajemo odgovor. Dakle, među koricima februarskog izdanja pregršt je zanimljivih i važnih tema. Evo malog tizera!

Priredila: Maja Šarić

 Foto: Guliver/Getty Images, Thinkstock

U fokusu: sva lica ljubavi! O velikim ljubavima ispričane su mnoge priče, napisane knjige, ispevane pesme, snimljeni filmovi i stvarana dela kroz koja one i danas žive. Neke od njih bile su romantične, neke tragične, ali ono što im je zajedničko jeste da ćemo ih pamtiti zauvek.

Foto: Guliver/Getty Images

Margo ima karijeru za primer, uspešnu i bez skandala. Ima nepokolebljiv stav i razložna razmišljanja. Zabavna je, vesela i širi pozitivnu energiju gde god da se pojavi. Prava je famme fatale, a razume se i u biznis – vrlo uspešno vodi producentsku kuću. Zavoleli smo je u „Vuku sa Vol strita“, a sasvim sigurno ćemo je obožavati nakon što je pogledamo u ostvarenju „Ja, Tonja“, gde je, kažu svi, maestralno odglumila drsku i prkosnu umetničku klizačicu.

 

Foto: Thinkstock

Pitanja koja bi svaka žena trebalo da postavi pre prvog dejta, seksa, pre odluke o zajedničkom životu, braku ili bebi. Ako ste upravo na životnoj prekretnici, ovo će vam pomoći da rešite dilemu.

Foto: Guliver/Getty Images

Ako vas reč „udvoje“ uvek stavlja pred dilemu da li se, prema pravilima pravopisa, piše zajedno ili odvojeno, moramo odmah da raščistimo – tekst naše saradnice Svetlane Preradović ima jako malo veze sa bilo kakvim pravilima. Jer život udvoje danas, više nego ikada, podrazumeva njihovo odsustvo.

Foto: Teodora Nenadov

Kako muška energija doprinosi ženskom blagostanju i kako da iz ubrzanog životnog ritma punog stresa izađemo celi – neoštećenog srca i duše, saznali smo od šest sjajnih muškaraca – yumeiho terapeuta Uroša Vukše, fitnes trenera Vladimira Vukovića, motivacionog trenera Siniše Ubovića, iboga terapeuta Dejana Koturovića, reiki učitelja Dejana Petrovića i instruktora joge Uroša Martinovića, koji na različite načine uspostavljaju ravnotežu našeg tela i uma.

Foto: Mirko Tabašević

Winter blues! Plavi mejkap se s piste seli i na ulice i razbija zimsku melanholiju.

 

Foto: privatna arhiva

Ukoliko ste se ikada zapitali je li izvodljivo da zaboravite na radno vreme od devet do pet i krenete na put oko sveta, sa kartom u jednom smeru i sa 500 evra u džepu, onda imamo za vas lepe vesti – izvodljivo je! Upoznajte savremene nomade Strahinju i Anu, koje možete pratiti na njihovom Instagram profilu @whatifness!

Foto: Mladen Sekulić

Proveli smo jedan dan na vrhovima prstiju sa Ajom Jungom, direktorkom Beogradskog festivala igre i Nacionalne fondacije za umetničku igru, dobitnicom Ordena umetnosti i književnosti u rangu viteza, majkom dvoje dece. Pitali smo se kako izgleda igrati ovu vitešku igru.

Foto: Guliver/Getty Images

10 profesija za narednih 10 godina! U vremenu kada se, zahvaljujući tehnološkom napretku, životni stil menja vrtoglavom brzinom, često se govori o tome da neprestano treba da usavršavamo svoja znanja i veštine, kako bismo sebi obezbedili posao u budućnosti. Ipak, šta to tačno znači  – istražili smo za vas.

Foto: Antonijević

Iako su nam marijači desetinama hiljada kilometara daleko, meksička hrana nam je odsad nadohvat ruke. Donosimo vam recepte autentičnog menija novootvorenog meksičkog restorana La Taqueria Belgrado.

 

Tagovi:

top

Jedno reagovanje na “Pročitajte šta vas čeka u februarskom broju „Lepote i zdravlja“”

  1. Ana Nikolic kaže:

    Od svih tema najviše mi se dopada “Kako preživeti zajedno“. U današnje vreme mnogi parovi dugo žive razdvojeno jer se plaše zajedničkog života i odricanje slobode.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.