Categories Novi broj

Pročitajte šta vas čeka u februarskom broju “Lepote i zdravlja”

U mesecu kada se obeležava Dan zaljubljenih, fokus nam je, naravno ljubav. Kako živeti i preživeti život udvoje, ali i koja bi sve pitanja trebalo da postavimo partneru pre nekih važnih koraka u vezi – teme su kojima smo se ovoga puta bavili, a odgovori do kojih smo došli zahvaljujući našim dragim saradnicima i sagovornicima, i više su nego zanimljivi. Kako da se pravilno poigravate plavim mejkapom, obučete za razne zimske prilike, ne dozvolite da vam padne imunitet, ali i zašto je važno da u svoju ishranu uvrstite biljna vlakna, samo su neka od pitanja na koja u novom broju, takođe, dajemo odgovor. Dakle, među koricima februarskog izdanja pregršt je zanimljivih i važnih tema. Evo malog tizera!

Priredila: Maja Šarić

 

Foto: Guliver/Getty Images, Thinkstock

U fokusu: sva lica ljubavi! O velikim ljubavima ispričane su mnoge priče, napisane knjige, ispevane pesme, snimljeni filmovi i stvarana dela kroz koja one i danas žive. Neke od njih bile su romantične, neke tragične, ali ono što im je zajedničko jeste da ćemo ih pamtiti zauvek.

1 komentar

  1. Od svih tema najviše mi se dopada ”Kako preživeti zajedno”. U današnje vreme mnogi parovi dugo žive razdvojeno jer se plaše zajedničkog života i odricanje slobode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA