Pročitajte šta vas čeka u januarskom broju „Lepote i zdravlja“

by | 19 decembra, 2017

Prvi broj u 2018. godini priča je o novim počecima i prilikama! Kako da živimo srećniji i ispunjeniji život, kako izgleda lečenje novog doba i koja to zimska putovanja mogu da zagreju naša srca i dušu, samo su neke od zanimljivih tema kojima smo se ovoga puta bavili. Naravno, da bismo kako dolikuje ispratili 2017, napravili smo retrsopektivu najupečatljivijih događaja, kod nas i u svetu, a, zahvaljujući vašem glasanju na našem portalu za najbolje obučene dame strane i domaće javne scene, proglasili smo i 20 onih koje smatrate modnim ikonima i čiji ćemo stil svakako slediti i u godini koja je pred nama. Pa, krenite redom, od stranice do stranice, i stalno imajte na umu da ste kreatori vašeg života vi sami, te živite tako da na svakom koraku stvarate sebi i ljudima koje volite prilike za srećniji život! A mi ćemo i ove godine biti tu da na tom putu sreće koračamo uz vas.

Priredila: Maja Šarić

Foto: Arhiva magazina Hello!, Guliver/Getty ImagesUz vašu pomoć izabrali smo u anketi na portalu najbolje obučene žene kod nas i u svetu u 2017. godini. Pogledajte koje dame po vašem i našem izboru imaju najviše stila.

Foto: Guliver/Getty Images

Šarliz Teron je zvezda naše januarske naslovne strane. Za nju kažu da je ženski Džejms Bond, nakon maestralno odigrane role špijunke u akcionom trileru „Atomska plavuša.“ I mi se apsolutno slažemo s tom tvrdnjom. Jer osim na velikom platnu, i u privatnom životu ona se bori – za važna ženska pitanja, kao i za pravo na slobodu ljubavi.

 

Foto: Arhiva magazina Hello!

Dok je inspektor Stanko Pletikosić iz hit serije Senke nad Balkanom germanska škola, glumac Andrija Kuzmanović, koji je oživeo njegov lik prava je slovenska duša i večiti dečak, koji započete stvari nikad ne ostavlja nedovršenim i ljubav smatra jedinim životnim pokretačem. I dok svi govore da upravo ”živi svojih pet minuta slave”, on pažljivo planira svaki naredni poslovni korak.

Foto: Guliver/Getty Images

Retrospektiva 2017! Sumirali smo najupečatljivije utiske, događaje, ljude i fenomene koji su obeležili 2017. godinu. Vežite se – vodimo vas 365 dana unazad!

Foto: Guliver/Getty Images

Vreme koje prolazi a u kojem se ne menjamo je izgubljeno vreme. Donosimo vam savete stručnjaka vode ka promenama koje će vas oplemeniti i obogatiti vam život.

Foto: Guliver/Getty Images

Svoju decu podižemo pod različitim okolnostima, ali u svakom slučaju – ako ste mama, niko ne može da vas usreći kao vaše dete i niko ne može toliko da vas rastuži kao ono. Kako se s tim osećanjima i svim drugim aspektima roditeljstva nosimo iz dana u dan – donosimo vam iskustva mama.

Foto: Mladen Sekulović

 

U SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, peti put – u saradnji sa kompanijom L’Oréal Balkan – organizovali smo edukativno i beauty druženje, te potrudili se da devojkama koje u njemu borave priredimo dan za pamćenje.

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Modni iskorak! Nova godina i novi autfit – budite smeliji i apsolutno u skladu s najnovijim trendovima, neobičnim krojevima i elegantnim materijalima.

Foto: Guliver/Getty Images

Budućnost zdravlja! Nauka napreduje fascinantnom brzinom, a godina za nama sasvim je istanjila granicu između realnih mogućnosti savremene medicine i naučne fantastike. Izdvajamo naj utiske o velikim svetskim naučnim dostignućima, ali i inovativnim medicinskim metodama koje se već primenjuju i u našoj zemlji.

Foto: PR

Drage naše, slatka vam Nova! Zagrejte rernu, uključite mikser i pripremite praznične kolače po receptima najboljih beogradskih poslastičarnica.

Foto: Guliver/Getty Images

Zimske destinacije za pamćenje! Zašto vam ova zima ne bi bila posebna ?! Krenite sa nama u obilazak najbajkovitijih božićnih vašara, skijališta i klizališta koja garantuju zimsku idilu, spa-centara u kojima se najbolje opušta… Izbor je vaš!

 

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.