Rođendansko izdanje: Magazin „Lepota i zdravlje“ ovog meseca puni 18. godina!

by | 21 oktobra, 2019

Prelistavanje! Šta vas čeka u rođendanskom, premium izdanju “Lepote i zdravlja”

Izdvajamo samo pet tema – a vi nam, nakon što prelistate štampano izdanje, javite koja je vaša omiljena! Jesmo li je uvrstili na ovu listu ili smo je izostavili? Možete nam pisati u komentarima ovog posta, na imejl [email protected] ili u DM na IG ili FB profilu @lepotaizdravlje.rs

# 1
IZ PISMA UREDNICE: NAŠIH 18 GODINA!

“Osamnaesta godina je presudna kad su u pitanju prava da radimo stvari koje ranije nismo mogli jer smo bili maloletni, takoreći – deca. Osamnaest u isto vreme podrazumeva obaveze. U slučaju magazina mogli bismo reći da osamnaest znači stvarno značajnu odgovornost, ali ovoga puta ne samo prema čitateljkama, jer prema njima ta odgovornost postoji od prvog broja, već prema samom brendu. U vremenu kada projekti niču i gase se jednakom – velikom – brzinom, graditi brend sve te godine ukazuje na postojanost i rešenost da plasiramo vredan i koristan sadržaj, koji će ženama biti od pomoći u rešavanju problema i postizanju kvalitetnijeg života. I to iz meseca u mesec. Takav projekat istovremeno podrazumeva i saradnje s vodećim stručnjacima iz različitih oblasti, partnerstva s drugim vrhunskim brendovima, pa i medijskim brendovima kao što su magazini Shape i Health.”

# 2
PRIČA S NASLOVNICE: GVEN STEFANI

”Ja sam neobičan proizvod jedne sasvim obične kalifornijske porodice. Moji roditelji su se upoznali u srednjoj školi, mama nikada nije radila i nedeljom smo išli u crkvu. A sada me prepoznaju ljudi širom sveta. Ipak, kada smo na Blejkovom ranču, naš način života tamo vrlo je jednostavan i običan. On je posadio lubenice, a ja cveće. To je divan kontrast životu u Los Anđelesu, iako se sada i ovde trudim da uvek imam dvadesetak kokošaka u dvorištu (smeh)….”

# 3
USNE U FOKUSU


Živimo u vremenu u kojem je akcenat na punim, izazovnim usnama. Različite kozmetičke inovacije, boje s visokim sjajem i fileri s mnogo prirodnijim rezultatima omogućuju nam taj efekat.

#4
KLASIKA? UVEK!

U susret našem jubileju, 18 godina L&Z, glavnu ulogu u modnom editorijalu poverili smo manekenki Tamari Paunović, čija se karijera uspešno razvijala uporedo s našim magazinom. Tamara i ovoga puta potvrđuje da su prave vrednosti neprolazne i da je klasika uvek dobrodošla….

#5
ŽENE KOJE POKREĆU SVET


Povodom jubileja, razgovarali smo i sa ženama čije nas životne misije inspirišu. Dopustite da inspirišu i vas!
“Za dobra dela i dobre misli uvek postoji ‘domet’. Pa to je ono što nas zaista povezuje s Nebom! To je ta brza linija bez smetnji ka onom boljem svetu.” Lena Kovačević

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.