Stiglo je novo, januarsko izdanje! Ovih 5 tema obavezno morate pročitati…

by | 19 decembra, 2018

Nama je uvek veoma teško da izdvojimo samo pet tema jer nam je svaka stranica značajna i važna, ali, ipak, predlažemo vam da prvo pročitate sledećih pet članaka (a zatim i sve ostale!)… I, molimo vas, javite nam utiske: Koja tema je vama bila najzanimljivija?

1. Pokloni za vas!

Udružili smo se sa partnerima naše kuće, koji su pripremili više nego atraktivne praznične poklone. Više informacija o načinu učešća u velikom L&Z giveawayu od 25. decembra na portalu lepotaizdravlje.rs!

2. Beauty zvezde 2018.

Kozmetičke kompanije obradovale su nas mnogobrojnim novitetima tokom prošle godine. Među proizvodima koje smo isprobali, izdvojili smo favorite koji se ističu kvalitetom i delotvornošću.

3. Ko su srpske ikone stila

U istoriji našeg podneblja bilo je mnogo žena koje su ostale zapamćene kao jedinstvene, referentne za svoju generaciju, one o kojima se pričalo i pisalo. I, iako su mnogi težili tome da ih imitiraju, one se zapravo nisu dale oponašati… Saznajte ko su one bile i u čemu je tajna njihove harizme.

4. Pogled unazad: Šta nam je donela 2018. godina

Koje beauty trendove ćemo pamtiti? Koje modne novotarije su izazivale senzacije? Koji su kulturni, a koji politički događaji obojili naše živote u godini za nama…

Supermodeli (sleva nadesno) Karla Bruni, Klaudia Šifer, Naomi Kembel, Sindi Kroford i Helena Kristensen tokom finala revije na kojoj je predstavljena kolekcija Versace Proleće/leto 2018. Foto: Guliver/Getty Images

5. Novi plan za ravan stomak

Zamolili smo nutricionistkinju Draganu Filipović da nam pomogne da se, usred praznične sezone, rešimo nadutosti. Od nje smo dobili ne samo praktične savete, već i kompletan (vrlo jednostavan!) jelovnik za nedelju dana!

Foto: Guliver/Getty Images

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.