5 tema koje obavezno morate pročitati u aktuelnom štampanom izdanju

by | 19 marta, 2020

“Ovaj broj završavali smo u trenutku kad je ceo svet zahvaćen pandemijom korona virusa, koja je jedina, gledajući mnogo unazad, povezala težnje celog sveta i usmerila ih u istom pravcu”, piše glavna i odgovorna urednica Lidija Ćulibrk u ovomesečnom “pismu urednice”.

„Usled ove situacije , mnoge aktivnosti su zaustavljene, a gotovo celokupno svetsko stanovništvo našlo se u poziciji da traži nove načine svakodnevnog funkcionisanja. Reč ‘novo’ je ovde ključna i ona nas po ko zna koji put podseća na niz promena koje se neprekidno dešavaju, i u svetu i u našim ličnim životima.

Način na koji reagujemo na promene možda je faktor koji odlučujuće utiče na to koliko ćemo biti uspešni ili s koliko uživanja ćemo proživeti život. Kako se naš život odvija i u ovim otežanim okolnostima, stalo nam je da doprinesemo da budete fokusirani ka onome što je najvažnije, a to je zdravlje. Sve ono što pišemo iz broja u broj, baš kao i u ovom broju, može značajno uticati na to kako ćete se nositi s izazovima koji se postavljaju pred vas i – može vam pomoći da u svakoj igri budete pobednik.”

#1
Trending: Da li ste i vi #plantlady

Rubriku u kojoj predstavljamo novitete ovog meseca započinjemo pozivom da ozelenimo naš IG profil. Tagujte @lepotaizdravlje.rs na svojim fotografijama biljaka sa terase, iz bašte ili iz stambenog prostora. Za najlepšu fotografiju, koju ćemo proglasiti sredinom aprila, pripremili smo poklončić!

#2
Uzori, vrednosti, snovi…

Sa glumicom Jelenom Stupljanin razgovarali smo o tome da li je odustala od “američkog sna”, zašto uživa u transformacijama na sceni (i onima pred objektivom našeg fotografa), šta je za nju prava mera sreće i uspeha i zašto jutro započinje Budvigovim doručkom.

#3
Holistička nega kože

Kako da vaša koža bude u najboljem, najzdravijem i najblistavijem izdanju? U čemu je tajna? U otkrivanju njene prave “ličnosti”, kaže naša beauty urednica, tj. markiranju tipa kože prema novoj, holističkoj, krajnje jednostavnoj klasifikaciji te pristupu u nezi.

#4
Da li vašem partneru nedostaje empatije?

Misli da je bolji od ostalih i da za njega pravila ne važe? Sklon je manipulaciji i ima nekontrolisane izlive besa? Oprez! Možda ste u vezi s narcisom. Prepoznajte znake za uzbunu!

#5
Ko su nove isceliteljke?

Novi pristup zdravlju podrazumeva kombinaciju savremene medicine, nege, tehnika meditacije i relaksacije, i sve to uz vođenje računa o svesnosti tj. majndfulnesu. Upoznajte sedam žena zahvaljujući kojima je holistički pristup zdravlju sve popularniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.