TOP 5 najzanimljivijih tema koje možete pročitati u novom, prazničnom izdanju “Lepote i zdravlja”

by | 20 novembra, 2018

1.Kreirajte svoju godinu

Na izmaku jedne i početku druge godine idealan je trenutak da postavimo godišnje ciljeve, vezane za posao, novac, zdravlje, odnose sa drugima. Kako da to pravilno učinimo, pitali smo smo Mari Dajmond, svetsku pionirku iz oblasti ličnog razvoja, jednu od autorki knjige “Tajna”.

2. Astro specijal za 2019Kakav nam beauty, zdravstveni i ljubavni scenario pripremaju zvezde?

3. Zimski glamur

Biramo praznični makeup & fashion style. La licu: pozlaćena lepota, kosmička energija i red energy, a na telu koža, brokat, pliš i šljokice. Iskombinujte svoju formulu prazničnog izgleda. Bitno je jedino da odigrate na kartu autentičnosti!

4. Wellness: Šta je sledeće?

Svet nikada nije bio posvećeniji ideji da treba da se hranimo zdravije, budemo fizički aktivniji a psihički rasterećeniji, da radimo na tome da ostvarimo svoje želje i ciljeve, napredujemo i razvijamo se. A šta nam tek sprema 2019. godina?!

5. U potrazi sa savršenim desertima…

Ni vi ne želite ništa manje nego apsolutno savršene poslastice tokom praznika, zar ne? Vođeni tom idejom, obišli smo nekoliko najboljih poslastičarnica i uspeli da dobijemo originalne recepte za: čoko cookies, kolač od šargarepe, prazničnu tortu… P.S. Mislili smo i na one alergične na gluten!

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.