Categories Novi broj

Vodič kroz oktobarski broj magazina “Lepota i zdravlje”!

Dobro došli u novi broj!

Ovoga oktobra ponosni smo na naše fitnes izdanje, u kojem uz teme posvećene fizičkoj aktivnosti, pišemo i o drugim važnim delićima života: o načinima da probudimo seksualnost, o razvodu, fenomenu nesuicidalnog samopovređivanja (imali smo priliku da vidimo posledice na telu glavne junakinje serije Oštri predmeti).

Pišemo i o jutarnjim ritualima, načinima da prekinemo začarani krug prejedanja, o najboljim puderima i novim jesenjim modnim trendovima koje će naše urednice nositi. Tu su i fantastične kolumne autora poput Žane Poliakov, Daniele Bakić koja vam je verovatno poznatija kao Duda Alapača, Bojana Krivokapića, sjajnog pisca čije ime morate zapamtiti. Na stranicama oktobarskog broja ugostili smo i Anu Bučević, Biljanu Cincarević, Miloša Bikovića… i, naravno,  veliki broj fitnes stručnjaka.

Pre nego što započnemo prelistavanje, želimo da vam skrenemo pažnju na #LZfitwoman zajednicu, namenjenoj svima nama koje želimo da živimo zdravije i izbacimo loše navike. Više o tome kako da se uključite potražite ovde!

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA