Zavirite u septembarsko izdanje magazina „Lepota i zdravlje“!

by | 19 avgusta, 2018

Pronađite svoju formulu uspeha – poručuje nova naslovnica, koja najavljuje teme posvećene karijeri, poslu, započinjanju sopstvenog (onlajn) biznisa, školovanju i svakodnevnoj & doživotnoj edukaciji… Ali daleko od toga „uspeh“ tražimo samo u poslovnoj sferi života. Nipošto! Već u uvodnoj reči, naša glodurka Lidija Ćulibrk podseća nas da su najvažnije lekcije koje treba da naučimo sledeće: Zahvalnost; Ljubav prema sebi; Život u trenutku; Prihvatanje stvari onakvima kakve jesu; Neprocenjivanje drugih prema sopstvenim merilima i Spremnost da podnesemo i teške trenutke.

U štampanom izdanju imate i praktičnu check-listu, da štiklirate ove važne životne lekcije, kada ih savladate. E, to mi zovemo USPEHOM!

A sad, da prelistamo teme…

Foto: Guliver/Getty Images

Internet gurui savetuju: Kako da zaradite na Instagramu, Facebooku, Youtubeu, LinkedInu

Ako razmišljate o plasiranju sopstvenog brenda ili pokretanju bloga, ali nedovojno poznajete marketinške sisteme i alate, pročitajte savete internet stručanjaka Istoka Pavlovića, Ivana Bildija, Milana Maglova i Matije Đumića.

Foto: Guliver/Getty Images

Šta su SOFT SKILLS  i da li nam od toga zavisi uspeh na poslu?

„Sve što ne predstavlja hard skills, tehničko i stručno znanje, spada pod soft skills. To su komunikacija, delegiranje, timski rad, kritičko mišljenje, liderstvo, a baza soft skillsa je emocionalna inteligencija“, otkriva dr Tamara Tomović, psihološkinja i REBT terapeutkinja.

Foto: Jakov Simović

Superheroine postoje!

U opisu njihovog posla stoji — spasavanje ljudskih života! Čuvaju nam leđa u najrizičnijim situacijama, a svaki njihov dan dokaz je (onima koji i dalje ne veruju u to!) da su žene, podjednako kao muškarci, sposobne za herojska dela. Mi u tu činjenicu nikada nismo ni sumnjali…

Foto: Mirko Tabašević

Mejkap priručnik za novu sezonu

Naša šminkerka Željka Janković pomaže nam da korpiramo najefektnije lookove sa modnih pista, za sezonu FW 2018! Pogledajte, izaberite pa četkice u ruke i na posao!

Foto: @kimkardashian

U ordinaciji za redizajn tela…

San o telu kao s Instagrama ili o guyi poput one Kim Kardašijan, postaje java. Razgovarali smo sa čuvenim „Doktorom B“, specijalistom estetske hirurgije Bulentom Cihantimurom iz Turske, koji postavlja nove standarde u estetskoj hirurgiji. Bili „za“ ili „protiv“ ove vrste ulepšavanja, hajde da vidimo šta to ima novo…

Foto: Mina Delić

Print is not dead!

Naša nanovija modna priča snimljena je na Majorki. Miks Mediterana i živopisne španske kulture inspirisao nas je da se poigramo printovima na potpuno nesvakidašnji način.

Photo: Thinkstock

Da li je hrana minsko polje?

Šta, u stvari, jedemo? Kakvo mleko i vodu pijemo? Da li je ambalaža u koju se pakuju namirnice bezbedna? Kako da sprečimo prevare na ovom polju? Reč imaju stručnjaci iz prehrambene industrije…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.