Prelistavanje! Šta donosi novembarski broj “Lepote i zdravlja”

by | 19 oktobra, 2020

“U ovom broju čitajte o tome kako da se negujete u svakom dobu, kakav stav da zauzmete prema prvim sedim vlasima, kakav mejkap da izaberete, kako da imate više energije i rešite se hroničnog umora, kao i o svemu što može da unapredi vaše zdravlje”, piše naša urednica u novembarskom “pismu urednice”. Potom, šta ćete prihvatiti i usvojiti – odlučite sami! Uživajte u broju! 🙂

# 1
Dobra za sebe i druge

Tamara Dragičević je naša zapažena pozorišna i filmska glumica i majka dvoje dece. Nijedan njen dan nije isti, ali u svakom trenutku nastoji da održi vedar duh, pozitivine misli, dobar odnos sa sobom, ali i sa drugima.

# 2
Kozmetički bonton: U korak s godinama

Najnovija istraživanja ukazuju na konkretnije i efikasnije načine održavanja optimalne funkcije i lepote kože, u svim našim decenijama. Suština je zapravo u uključivanju adekvatnih kozmetičkih preparata, baziranih na specifičnim sastojcima, u određenim fazama života.

#3
Trend alert: Za jesenje dane

Moda ove sezone ide nam na ruku. Nose se udobni i topli komadi, pa nam neće biti teško da ispratimo ono što je trenutno “must have”

#4
Vaša divlja strana: Trening plus avantura

Hajking, tj. duge šetnje kroz šumu, po proplancima ili uz reku, postao je novi rekreativni trend. Pridružite se sve većem broju ljudi koji uživa u ovoj inspirativnoj fizičkoj aktivnosti i – otkrijte kako ona transformiše telo i popravlja raspoloženje.

#5
Za više energije!

U današnjem hiperaktivnom svetu, količina energije kojom raspolažemo presudnoa je da bismo uspevali da se izborimo s obavezama koje nas čekaju tokom dana. Saznajte na koji način da obnovite rezerve.

Lepota i zdravlje Lepota i zdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.