Ovo je deo sadržaja decembarskog broja "Lepote i zdravlja"

21/11/2016 in Magazin
Ovo je deo sadržaja decembarskog broja "Lepote i zdravlja"

Lepota i Zdravlje

Praznično raspoloženje može da počne! U nastavku pogledajte koje smo teme pripremili za vas u novom, decembarskom izdanju magazina “Lepota i zdravlje”.

Priredila: Aleksandra Gavrilović

Nema ništa loše u tome da se u ovim prazničnim danima opredelite za neku modnu kombinaciju u zlatnim ili srebrnim nijansama, međutim – uzmite u obzir pravila koja vam predstavljamo.

Foto: Guliver/Getty images

U nastavku pročitajte još neke od tema koje ćete pronaći na stranicama novog broja magazina “Lepota i zdravlje”…

Foto: Guliver/Getty images

Ako među novogodišnjim odlukama navedemo i težnju da u 2017. budemo što iskreniji, onda ćemo se ugledati na nju! Blejk Lajvli, s prizemnošću kakva se retko sreće među holivudskim selebritijima, govori o ljubavi, karijeri i porodici

Foto: Instagram

Dinja je žena novog doba. Njen uspeh ne ogleda se samo u broju pratilaca, pregleda i lajkova već i u činjenici da je proteklih meseci prevazišla značenje pojma internet fenomena.

Možda ne znate njihova prava imena, ali kad vam kažemo Yasserstain, Zvoganj i Mudrolije sa Twittera – odmah će vam postati jasno o kome govorimo. Mada ne vole da koriste taj termin, oni su prave internet zvezde!

ILUSTRACIJA: BLANKA PAVLOVIĆ

Astrološkinja Aleksandra Ralić sagledala je 2017. godinu iz emotivnog, poslovnog i lajfstajl ugla. Evo šta vas čeka...

FOTO: SEVER ZOLAK

Elegantna i svečana crvena osvaja party scenu, ali i njegovo srce!

Foto: Guliver/Getty images

Odabrali smo 32 komada kojima ove praznične sezone nećete moći da odolite. Kao inspiracija poslužila su nam čuvena umetnička dela.

Foto: Guliver/Getty images

Šta se desi kad iz rečenice ”ja to ne mogu” izbacimo reč ”ne”? Evo primera pet fenomenalnih žena koje su upravo to učinile i – u prethodnih godinu dana potpuno promenile život. Neka vas njihove priče inspirišu da i sami načinite korak ka boljoj verziji sebe

Foto: Guliver/Getty images

Deda Mraze, ove godine bili smo dobri: pili smo smutije, uživali u dobrobitima zelenog lisnatog povrća (kelj, brokoli, kupus), vodili računa o tome da ne preskačemo doručak, držali smo dijetu “skrojenu” prema individualnim potrebama organizma (umesto dijeta za masovnu upotrebu)… A sada, na pragu 2017, pravi je trenutak da ugostimo nove trendove u ishrani.

Foto: Guliver/Getty images

Naš Deda Mraz čeka na vas i ovde otvara svoju vreću. Zavirite unutra i sastavite svoju gift-listu! A kako do poklona? Saznajte u narednim danima!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Stefana Pavlović

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading