Stiglo je novo, septembarsko izdanje! Ovih 5 tema obavezno morate pročitati

by | avgust 20, 2019

“Ne dozvolite da vam prođe dan, a da ga niste posvetili ljubavi”, piše naša glavna i odgovorna urednica Lidija Ćulibrk u uvodniku koji otvara novi broj. A šta ćete još pronaći u njemu? Pripremili smo za vas ovaj mali teaser

#1 

100% nosivo

Upravo je to zajedničko lookovima sa catwalk scene,

koji će, bez sumnje, ove jeseni ”izaći na ulicu”. Naša beauty urednica savetuje kako da ih ponesete.

#2

Šta doručkuju health & fitness stručnjaci

U potrazi za pravim odgovorom na pitanje “Šta je najbolji izbor za doručak?”, razgovarali smo s profesionalcima iz oblasti zdravlja, nutricije i sporta. Rezultat: Još jednom smo dobili potvrdu da postoje različita lica zdrave ishrane – a vi izaberite ono koje vama najviše prija!

#3

Kako to da si sama?

Ljubav se ne može tempirati. Nju ne zanimaju želje naših mama. Ne utiče na nju to što sve naše drugarice već imaju decu, a ni biološki sat koji otkucava. Ona se može čuvati kad dođe, ali se ne može proizvesti iz potrebe za „konačnim uparivanjem”. Ipak, šta kad „prođe neko vreme“ a mi smo i dalje same? Kad u muškarcima koji se zadese u našim životima vidimo isključivo mane? Šta ako više nismo sigurne da li smo stvarno samo previše izbirljive i koliko bi to moglo da nas košta? Sagovornice magazina Lepota i zdravlje ovog puta su upravo singl žene „bez dešavanja na vidiku“, a koje su s nama podelile svoja iskrena razmišljanja na ovu temu.

#4 

Mesta koja zovu: “Vrati se!”

Nakon godina ispunjenih uzbudljivim putovanjima, jasnije se može sagledati šta je vašoj duši blisko, kuda vas srce vuče. Ako i vas najglasnije zovu mediteranske zemlje, one gde su estetika i hedonizam na pijadestalu, a život po meri čoveka, gde se gaji kult porodičnog ručka i onog usred radnog vremena, pa taman svet stao zbog toga – ovaj tekst naše saradnice Jovanke Kozlovački biće baš po vašoj meri.

# 5

Moda ove jeseni

Zapamtite: Oversized sako, cargo pantalone, džokejska kapa, žuto… Koji će se trendovi nositi ove sezone, pitali smo one koje to najbolje znaju – žene od stila! 

@mijaporter

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Tagovi:

top