Stigao je novi, julski broj “Lepote i zdravlja”! Ovih 5 tema obavezno morate pročitati…

by | jun 20, 2019

Dobro došle u julski broj! Pred vama je mini-preview onoga što vas čeka u njemu, a osim u magazinu, više sadržaja ćete pronaći i na našim društvenim mrežama: instagram.com/lepotaizdravlje.rs i facebook.com/lepotaizdravlje.rs

#1
Gola istina: #bodypositivity na prvom mestu

Pitali smo jedanaest žena kako se osećaju u svojoj koži – da li im je tesno, potaman ili baš savršeno. “Volela bih da zaustavimo bodyshaming. Smatram da biti lep (pre svega sebi) i osećati se dobro u svom telu ne može se i ne sme se meriti kilogramima”, rekla nam je blogerka Dunja Jovanić, koja je bila jedna od naših sagovornica.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

#2
Hair imperativ: Povratite kosi sjaj

Često feniranje, farbanje i neredovna ishrana oštetili su vaše vlasi i oduzeli im sjaj? Naša beauty urednica otkriva kako možete popraviti nastalu štetu.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

#3
Oljuštite tu narandžinu koru!

Još jednom da ponovimo: bilo ono s celulitom ili bez njega, najvažnije je da naučimo da volimo svoje telo. Ipak, ukoliko postoji nešto što takozvanu narandžinu koru na guzi i butinama može učiniti manje vidljivom – nećemo to kriti od vas. Predstavljamo 10 supernamirnica koje nam, kada su deo izbalansirane ishrane, mogu pomoći u da se rešimo “mrskog neprijatelja”.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

#4
Iskoristite leto za biohakovanje

Ako ste, na osnovu naslova, pomislili da je tema ovog teksta visoka tehnologija, pogrešili ste. Neke od metoda biohakovanja zapravo su vrlo jednostavne, svakodnevne životne navike. A možda ih već i primenjujete? Proverite da li je tako, kao i šta sve možemo učiniti da biohakujemo svoj organizam i unapredimo zdravlje.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

#5

Status: Komplikovano!

Veze bez obaveza trebalo bi da budu skrojene prema našim potrebama i da nam pružaju slobodu da radimo stvari na svoj način. Neke jesu takve, ali – šta učiniti u slučaju kada se stvari iskomplikuju?

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Tagovi:

top