Prelistavanje! Na kioscima je septembarski broj “Lepote i zdravlja”

by | avgust 19, 2020

Pošto svi znamo da na mnoge stvari u spoljnom svetu ne možemo uticati (trenutno je takvoj situaciji izloženo gotovo celokupno stanovništvo planete), ono na šta, ipak, možemo imati uticaja jesu naša očekivanja. Od sveta, od drugih ljudi i od sebe samih. Jasno nam je da ukoliko ona nisu previsoka, život će nam biti neuporedivo lakši. Samim tim, više ćemo uživati u njemu. A to je upravo ono što svi želimo za sebe i ono što “Lepota i zdravlje” želi za vas. Uživajte u broju!

# 1

Srećnije, zdravije, bezbrižnije, samouverenije… Donosimo priče četiri žene kojima je zajedničko nastojanje da svet učine lepšim mestom za život. Sledeći njihove primere, ako krenemo svaka od sebe, od svojih svakodnevnih postupaka, u godinama koje su pred nama primetićemo pozitivne promene. Snagu žene ne treba posmatrati u jednini, već u množini – kao snagu svih nas.

# 2

Drugačiji imidž

Siguran potez ajlajnerom i ruž jarke boje transformisaće – ne samo vaš izgled već i način razmišljanja. Zakoračite u novu sezonu uz nove mejkap trikove!

#3

Na zalasku…

Kako da iskoristite smenu modnih sezona? Na zalasku sunca i leta, novi modni komadi su tu, ali ne zaboravite da obratite pažnju i na modele koji nikada ne izlaze iz mode, a upravo su sada na rasprodajama.

#4

Gastro eksperiment: Zdravija pizza

Brašno od spelte, bundeva, kinoa, batat… Zahvaljujući ovim zdravim sastojcima, pica nikada nije bila interesantnija, ali ni korisnija za organizam, a o ukusu da ne govorimo. Započnite pripremom recepata koje nudimo, a kasnije slobodno eksperimentišite s namirnicama koje sami izaberete.

#5

Koje su skrivene posledice COVIDA-19?

Na koje je sve načine, osim same virusne infekcije, pandemija uticala na zdravlje svakog od nas?

Lepota i zdravljeLepota i zdravlje