Zavirite u sadržaj novembarskog broja magazina "Lepota i zdravlje"!

20/10/2016 in Magazin
Zavirite u sadržaj novembarskog broja magazina "Lepota i zdravlje"!

Lepota i Zdravlje

Godine su samo broj – poruka je koju šaljemo kroz većinu stranica našeg novembarskog broja. Osim novih antiejdž pravila, trendova i tendencija, u novom broju “Lepota i zdravlja” čeka vas mnoštvo zanimljivih tema – evo i kojih!

Za početak, sa naslovne strane smeši se Sara Džesika Parker, koja je uz Bruk Šilds i Sindi Kraford pravi dokaz tvrdnje s početka ovog teksta. Njih tri prava su inspiracija svim ženama zahvaljujući načinu na koji se nose sa svojim godinama.

U nastavku pročitajte još neke od tema koje ćete pronaći na stranicama oktobarskog broja magazina "Lepota i zdravlje"...

Foto: Guliver/ Getty Images)

Iako u rubrici "Opsednuti smo" svakog meseca pišemo o nekom nama interesantnom muškarcu, ovog puta prednost dajemo Jeleni Đoković!

Foto: Promo

Tri fascinantne i zanosne žene – Sara Džesika Parker, Bruk Šilds i Sindi Kroford – savršen su primer kako zrele godine treba dočekati s osmehom, jer donose ništa drugo do čistu sreću i potvrdu da je život pun neistraženih lepota, ljubavi i mogućnosti koje i dalje čekaju baš nas.

Foto: Sever Zolak

“Neverovatna je naša stalna potreba za retroaktivnim utopijama. Sve što je bilo u prošlosti ili na nju miriše, mora da je bolje? Za mene su nove stvari beskrajno uzbudljive. Fascinantan mi je način na koji možete da se fokusirate na svoju ciljnu grupu na društvenim mrežama. Kako to ne koristiti?”, pita se naš sagovornik, pisac Vladimir Arsenijević.

Foto: Guliver/ Getty Images

Svakodnevna i adekvatna antiejdž nega lica i tela ključni je faktor za održavanje mladalačkog izgleda. No, ne smemo zanemariti ni one delove na kojima se i te kako očituju tragovi vremena – liniju vilice, usne, vrat, dekolte...

Foto: Guliver/Getty Images

Svaka životna decenija nosi nove izazove. Iz jesenjih kolekcija za ovu sezonu izdvojili smo ono što najbolje pristaje vašim godinama.

Foto: Guliver/Getty Images

Naučnici su konačno ustanovili odakle potiče onaj impuls koji nas pokreće i usmerava ka cilju. Evo kako da ga maksimalno iskoristite i podignete na viši nivo...

Foto: Guliver/Getty Images

Biodentični hormoni, stem ćelije, faktori rasta, laser terapija, suplementacija... Ako se ispune očekivanja lekara, nove metode antiejdžing medicine otići će mnogo dalje od podmlađivanja lica, pogleda i osmeha.

Foto: Željko Ubiparip)

Odabrali smo sezonske beauty namirnice, te pripremili za vas četiri nutritivno bogata recepta, koji će vas osvojiti ukusom, ali i pozitivnim dejstvom na kompletan organizam, pa i na kožu. Mogu vam poslužiti za jednodnevni detoks, ili ih jednostavno uvrstite u uobičajeni jelovnik, kao zamenu ili dopunu za obrok. Izbor je na vama.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Stefana Pavlović

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading