Koja boja karmina odgovara svakom horoskopskom znaku

by | 18 marta, 2020
karmini lepota

Boja karmina je izazov za svaku ženu. Iako važi pravilo da boja zavisi od nijanse tena, sezone u kojoj ga goristimo ili garderobe koju nosimo, možda ima nešto i u tome koji ste horoskopski znak.

Međutim, horoskopski znak može biti razlog zbog kojeg imamo veći afinitet prema određenim nijansama šminke i to što određene boje oslikavaju određene karakteristike datog znaka. Sledeća boja karmina najbolje odgovara vašem znaku.

Ovan

Ako ste rođeni u ovom znaku, onda ste energični, dinamični, takmičarski nastrojeni, ponekad i blago agresivni, hrabri i, generalno, podložni preuzimanju rizika. Najbolja boja karmina za vas je jako crvena. Ako to nije ono što vas odslikava pokažite svoje samopouzdanje nošenjem karmina nijanse kestena.braon ruz lepota

Bik

Bik je snažan, pouzdan, pun ljubavi, dosta konzervativan, emotivan i, u najvećem broju slučajeva, vodi se zdravim razumom. Savršene nijanse karmina za dame rođene u znaku bika su svetlo roze i ljubičasta. 

Blizanci

Ekspresivni, druželjubivi, zabavni, promišljeni, fascinirani životom i ljubitelji ljudi – Blizanci. Najbolje nijanse karmina koje odgovaraju ovom znaku su raskošna ljubičasta, boja vina i boja maline. One savršeno oslikavaju društveni i zabavni karakter Blizanaca.

Rak

Rakovi imaju izraženu intuiciju, sentimentalni su, emotivni, osetljivi, okrenuti ka porodici i odani. Najbolje nijanse karmina za dame koje su rođene u ovom znaku su svetlije nijanse roze, neutralne boje ili boja kože jer one najbolje oslikavaju mirnu prirodu Raka.

Lav

Lavice su liderke koje su ponekad vrlo dramatične, ali posjeduju i ogromnu količinu samopouzdanja i kreativnosti, dominantne su, velikodušne, sklone preuzimanju rizika i  postižu ono što su sebi zacrtale. Takođe, veoma su društvene osobe. Savršena nijansa karmina za lavice je jarko crvena, ali neće pogrešiti ni ako stave svetlije nijanse ljubičaste.

crveni karmin

Devica

Ako ste rođeni u ovom znaku, to znači da obraćate pažnju na detalje, pažljivi ste, prilično konzervativni, opušteni i brižni. Za vas je najbolja boja karmina suptilno roze, jer će pokazati koliko ste slatki, brižni i opušteni. Najviše vam odgovara onaj koji je skoro  providan.

Vaga

Zaljubljenik u svoj dom, mirna, opuštena, poštena, uvek daje prednost kvalitetu u odnosu na kvantitet, miroljubiva i romantična. Jednom rečju – Vaga. Najbolje nijanse karmina za dame koje su rođene u ovom znaku su nežni koralni tonovi i romantične nijanse roze.

roze karmin

Škorpija

Dame rođene u ovom znaku su strastvene, uporne, odlučne, snalažljive, pomalo misteriozne i veoma odane. Idealne nijanse karmina za Škorpiju su boja kestena i tamna nijansa crvene, jer im pomažu da dodatno istaknu svoje samopouzdanje i strastvenost.

Strelac

Strelci su veoma radoznali, energični, otvorenog su uma, nepopravljivo optimistični, zabavni, osobe su od akcije. Savršene nijanse karmina za dame rođene u ovom znaku su zemljani tonovi koji samo dodatno naglašavaju koliko su one prizemljene.sminka stariji lepota

Jarac

Prizemljene, ali strpljive, žene rođene u znaku Jarca veoma su pažljive, često tvrdoglave, inteligentne, imaju dosta dobar smisao za humor, praktične su i zrele. Njihovu ličnost najbolje oslikavaju toplije nijanse karmina, najbolje je blaga roze boja.

Vodolija

Dame rođene u znaku Vodolije istovremeno su veoma spontane, ali i buntovne i nepredvidive. Kada bi htele da naglase ove svoje osobine najbolje bi bilo da koriste karmin boje mandarine, narandžasti i vatreno crveni.

karmin orange

Ribe

Ribe su prijateljski nastrojene prema okolini, veoma su strastvene, velikodušne, tolerantne, ali imaju i često žive u svetu mašte. Nijanse karmina koje im savršeno odgovaraju su boja breskve i puder roze.

Foto: Guliver/Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.