Zašto se ovog vikenda ne biste našminkali kao Nina Seničar?

by | 21 januara, 2017
Nina Seničar

Kad vidimo atraktivne naslovne strane modnih magazina, prva misao nam je – kako je lepa devojka koja je na njima, a druga je – i ja bih neuporeidvo bolje izgledala, kada bi me doterali vrhunski profesionalci. Potpuno ste u pravu, ali kad već ne možemo da svakoj od vas poklonimo druženje sa najboljim šminkerima i frizerima, možemo da vam otkrijemo neke njihove trikove. Kad je reč o Aleksandru Đikiću, šteta je i što ne možemo da vam dočaramo atmosferu koju napravi na snimanjima, ali verujete mi na reč, jer ni sama ne znam koliko sam puta bila u situaciji da gledam kako svojom neverovatnom energijom popravlja raspoloženje celoj ekipi. Danas nam priča kako je našminkao Ninu Seničar.

Nina Seničar

Foto: arhiva Hello!Fashion

Ako ne volite da se „krečite“, senčite, konturišete, operišete ili ste, najzad, izašle iz faze „travestije“, onda se ovaj primer ženstvenog izgleda i stil šminkanja, savršeno uklapaju u ono što želite. Verujem da vas zanima kako da sa što manje proizvoda izgledate kao da ste izašle iz make up studija. Evo odgovora…

Za teniranje sam koristio prajmer sa svetlucavim česticama (Laura Mercier), ali sam ga mešao sa korektorom u boji tena (Affinitone – Maybeline). Tako sam napravio finu, sjajnu podlogu. Na kapke sam prstima naneo dugotrajnu kremastu senku bakarne nijanse (Colour tatoo 24h – Maybeline). Dobro je imati u vidu da su pristi “prirodni” alat za blendiranje masnih senki, kao i korektora ispod očiju. Senka je uz trepavice, do prevoja kapka, fiksirana bojom starog zlata, a uz obrve bež senkom. Masne strukture treba fiksirati praškastim ili proizvodom u kamenu, jer tako sprečavamo skupljanje senki i pravljenje “crtica”.

Trepavice sam naglasio Dior shows maskarom, a obrvama sam doradio oblik pomoću Maybellinove maskare za obrve.

Za svežinu obraza zaslužno je Bobby Brown rumenilo sa zlatnim česticama, nijansa breskve.

Celokupan nude izgled istakao sam ružem iz L’Oreal Pure nude kolekcije, u boji koja je dobila naziv po Evi Longorii.

Pročitaj i… Vrhunska elegancija u par poteza… Našminkaj se kao Biljana Tipsarević 

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.