11 malih signala da je prava ljubav pred vratima

by | 11 avgusta, 2019

Mnogo puta smo govorili o tome da  je biti single stvar izbora i svesni smo da većina pravi taj izbor, upravo jer još uvek nije srela osobu, koja ispunjava njihova očekivanja. Kada je ljubav u pitanju, najvažnije je da pronađete osobu, koja je slična vama, u čijem prisustvu uživate i ne bi trebalo da pristanete ni na šta manje, jer se ukazala prilika da sa nekim tek tako stupite u vezu. Single je pravi izbor, sve dok se ne pojavi prava osoba za vas!

Dok ste single, treba da preispitate sebe, da shvatite sve ono što od svog partnera očekujete. Zato prvo istražite sebe, a onda strpljivo čekajte, a kada se pojavi osoba koju ste čekali, bićete u stanju da je odmah prepoznate.

Pravog partnera prepoznaćete po sledećim osobinama:1. On je od samog početka uteha i razumevanje za svaku prepreku u vašem životu. Pored njega se nikad nećete osećati usamljeno.

2. On je nagrada za sve patnje, koje ste pretrpeli u prošlosti. Doslovno će vam pomoći da prevaziđete sve svoje emotivne neuspehe.

3. On je jednostavno osoba od poverenja, nema potrebe da sumnjate u njega. On zna šta znači poverenje i neće ga nikad narušiti, već će dati sve od sebe da ga zajedno sa vama izgradi.

4. Konstantno vam pokazuje da je čovek od reči, na kog se možete osloniti.

5. Ophodi se prema vama s puno poštovanja.

6. On daje sve od sebe da se pored njega osetite voljeno. Vi ste centar njegove pažnje i to je nešto u čemu uživate od prvog trenutka.

7. On je potpuno emotivno otvoren pred vama. Deli sa vama svoja najdublja osećanja i kada primeti da nešto ne štima, uvek je tu, kako biste zajedničkim snagama rešili sve probleme.

8. Ulaže celog sebe i maksimalno se trudi kako bi veza uspela. On zna da zaljubljenost nije dovoljna da biste opstali i gradiće vaš odnos zajedno sa vama, kako biste kasnije spokojno uživali u vašoj ljubavi.

9. Nastoji da vas potpuno upozna. Pamti sitnice koje vama znače, samo da bi vam izmamio osmeh na lice.

10. On je vaša podrška i motivacija. Utiče na vas na najbolji način. Motiviše vas da iz dana u dan postanete bolja verzija sebe.

11. Njemu ego nije bitniji od vas i kada uvidi da je pogrešio, spreman je i da se izvini.

Kada upoznate osobu sa svim ovim kvalitetima, znaćete da je dosta samovanja i da je vreme za vašu ljubavnu priču!

Foto: @junebugweddings

6 osobina koje snažne i nezavisne žene žele kod svog muškarca

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.